BilNorge.no - Biltester
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny

 Biltester og prøvekjøringer

NORGES STØRSTE TESTBASE!

Over 3500 biler fra 1996-2021
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2021).

En fetter fra Amerika

Bilen som skal fjerne motforestillingene mot elektriske biler er her. Noen måneder før den norske hovedsatsingen, Opel Ampera ankommer, klarer Chevrolet Volt å ta litt av oppmerksomheten.

Corvette: Folkelig muskelbil

PRØVEKJØRT: Det er sjette generasjon Corvette som nå får en overhaling etter fire år på markedet. Aldri har en Corvette vært kjappere og mer muskuløs, men den har heller aldri vært mer komfortabel.

Corvette Z06 Coupé: Den råeste superbilen fra USA

PRØVEKJØRT: Ut av depotet – 0 til 100 km/t går unna på 3,9 sekunder. 200-tallet når vi etter 11,8. På slutten av rettstrekket lyser det 300 km/t i "head-up displayet" på bilens frontrute – definitivt tid for å skrubbe for fullt før svingen.

Chevrolet TrailBlazer

PRØVEKJØRT: TrailBlazer lanseres som en statushever for Chevrolet i Norge. Det blir den også, i hvert fall rent prismessig.

2000 Chevrolet Impala LS

PRØVEKJØRT: Impala, Chevrolets suksessrike flaggskip med et salg på over 13 millioner biler, er tilbake – bedre enn noen gang.

Chevrolet Alero

PRØVEKJØRT: Chevrolet har vært beskjedne på det europeiske personbilmarkedet. Alero skal rette på dette. Om vi tror de vil lykkes? Tjei.

Chevrolet Blazer

PRØVEKJØRT: Permanent firehjulsdrift i Blazer er en av nyhetene på Chevrolets 1999- modeller.

Chevrolet ´98: Ny Camaro og luftig Corvette

PRØVEKJØRT: Chevrolets sportsbiler fikk mest oppmerksomhet da GM inviterte til prøvekjøring av 1998- modeller i Phoenix, Arizona.

Chevrolet Corvette

PRØVEKJØRT: Corvette er blitt symbolet på den amerikanske sportsbilen, en posisjon General Motors er innstilt på å forsvare. Femte generasjon Corvette har mer muskler, bedre komfort og bedre kjøreegenskaper enn noen av sine forgjengere. Om den har samme sterke karakter får hver enkelt avgjøre, men det hjelper mye at det er en råsterk V-åtter under det lange panseret.

Chevrolet Trans Sport

PRØVEKJØRT: Hvordan vil de potensielle kundene reagere på at Trans Sport blir mindre "amerikansk"? I forhold til forgjengeren Pontiac Trans Sport, som solgte i 150 eksemplarer i Norge i fjor, blir interiøret nå mer "europeisk" og instrumenteringen er lik den som finnes i Opel Sintra.

Chevrolet Camaro Z28

PRØVEKJØRT: Det er vanskelig å beseire årets utgave av Chevrolet Camaro Z28 når det gjelder «value for money» i hvert fall hvis det er muskler du legger vekt på. Harvey Schwartz har prøvekjørt broren til Pontiac Trans Am.