BilNorge.no - Biltester
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny

 Biltester og prøvekjøringer

NORGES STØRSTE TESTBASE!

Over 3500 biler fra 1996-2021
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet BilAutofil (1996-2022).

En bil for den store reisen

NETTKJØRT: Chrysler Grand Voyager er tilbake i en mer moderne tapning – men er det bare utenpå?

Chrysler 300C 3.0 CRD Touring

PRØVEKJØRT: To ting man fort legger merke til med 300C er størrelsen og det spesielle utseendet.

Chrysler Voyager: Bedre enn du tror

BRUKTBIL: Chrysler Voyager er Norges mest solgte flerbruksbil. Mange ble registrert som særnorske kombibiler, og er blitt en utrolig populær familiebil.

Chrysler 300C Touring: Dollarglisene lever

PRØVEKJØRT: Med en grill som ser ut som den spiser mopeder, og en lengde på fem meter, legger folk merke til dollargliset Chrysler 300C.

Med Mercedes som ikke-konkurrent

PRØVEKJØRT: Chrysler fortsetter å øke modell-utvalget sitt i Europa. Nå er snart 300C på plass som stasjonsvogn. Mercedes E-Klasse er ikke konkurrent. Kuriøst.

Første tur med 300C Touring

LANSERING: Kollega Jon Winding-Sørensen er i dag blant de første europeiske journalister som kjører Chrysler 300C Touring. Bilen er norgesaktuell i løpet av høsten.

Chrysler på offensiven: Åpen kryssild

PRØVEKJØRT: Chrysler er på offensiven, det skal komme en ny bilmodell hver annen måned frem til 2007. Åpen kryssild er en passende offensiv.

Med nostalgiske aner: Nytt flaggskip fra Chrysler

PRØVEKJØRT: Chryslers nye flaggskip, 300C, har et historisk opphav som snart er 50 år gammelt, Chrysler C300 fra 1955. På norske veier er modellen med den minste motoren mest aktuell.

Chrysler PT Cruiser Cabrio

PRØVEKJØRT: Priser enda stivere enn rammen kan gjøre Mexico-bygde Chrysler PT Cruiser cabriolet til en sjeldenhet på norske veier.

Chrysler Crossfire: Kjapp designbombe

PRØVEKJØRT: Crossfire er det mest oppsiktsvekkende vi har kjørt på norsk jord i år. Vi snakker design, resten er mer konvensjonelt.

Chrysler PT Cruiser - Mini Cooper - Volkswagen New Beetle

BILTEST: Når du ser New Beetle, Mini eller PT Cruiser er du ikke i tvil om hvor de har fått genene fra. Moderne teknikk og linjeføring til tross, dette er biler som vekker minner og fører tankene til den originale Bobla, Mini og 40-tallets amerikanere.

Chrysler Voyager 2.4 LX

PRØVEKJØRT: Når en kommer fra Sebring er Voyager en skikkelig opptur når det gjelder både komfort og finish.

Chrysler Voyager

PRØVEKJØRT: Skyvedør på hver side og inntil sju seter. Fleksibilitet og plass er stikkord for den nye Voyager.

Chrysler Sebring 2.0 LE

PRØVEKJØRT: Chrysler Sebring er bare nydelig, og Chryslers designere har gjort en kjempejobb. Men godt design er ikke nok når kvalitetsfølelse og komfort er mangelvare.

Chrysler Sebring Cabrio

PRØVEKJØRT: Den er elegant, luksuriøs, og rommelig og den er amerikansk. Sebring Cabrio har alt du forventer av en åpen amerikaner.

Chrysler PT Cruiser mot Mazda Premacy

BILTEST: Går det an å sammenligne en konvensjonell japaner med en høyst nostalgisk amerikaner? Våre to testbiler viser seg å være mer like enn første øyekast skulle tyde på, men det mangler heller ikke detaljer som skiller dem.

PT Cruiser: Ikke akkurat en komitébil

PRØVEKJØRT: Bilkonstruksjoner blir i stadig kjedeligere grad et komitéarbeide, fullt av kompromisser. Vi har møtt komitéen bak Chryslers spennende PT Cruiser. Han heter Bryan Nesbitt.

Chrysler PT Cruiser

PRØVEKJØRT: PT Cruiser vil garantert vekke oppsikt på veien og være en av årets mest spennende bilnyheter. På avstand minner Chrysleren om gangsterbilene slik vi husker dem fra 1940-årene. Å kjøre er den som biler flest.

Chrysler Stratus 2.0 LE

PRØVEKJØRT: Myke seter til tross, få biler kan by på tilsvarende plass for fem personer til så lav pris.

Chrysler Viper GT S-R

PRØVEKJØRT: 270 km/t er fort, vanvittig fort, spesielt når du nærmer deg en sving som du selv har tatt i 150 km/t og sjåføren fortsatt ikke viser antydning til å ville bremse. De har ikke samme norm for hva som er fort, redaktøren og Beretta.

Chrysler 300M 2.7 V6: Spennende amerikaner

BILTEST: Vision ble ingen europeisk suksess. Ett av problemene var at den rett og slett var for stor. I 300M får du også en stor bil, men ikke større enn at den burde få plass i garasjen.

Chrysler 300M: Holder kursen

PRØVEKJØRT: 300M er årets viktigste Chrysler-nyhet. Ikke det at den kommer til å toppe salgsstatistikken, men den viser hvilken kurs Chrysler har staket ut.

Chrysler Neon 1.8 LE

PRØVEKJØRT: 1,8-literen med 115 hester er den beste motoren vi har kjørt i Neon. Den føles mer «riktig» for bilen enn to-literen. Men fortsatt er Neon mer sportslig enn komfortabel.

Chrysler CCV: Plastbilen

PRØVEKJØRT: Karosserideler i plast er ikke nytt, men i CCV bruker Chrysler plast på en helt ny måte og viser produksjonsmetoder som kan revolusjonere bilproduksjonen.

Chrysler Voyager og Opel Sintra

BILTEST: Chrysler Voyager er bestselgeren blant persontransporterne, men som du vil se, får den her tøff konkurranse fra en annen amerikaner; Opel Sintra.


Neste 7 artikler