BilNorge.no - Biltester
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny

 Biltester og prøvekjøringer

NORGES STØRSTE TESTBASE!

Over 3500 biler fra 1996-2021
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2021).

Nytt sjarmtroll i sommer-Oslo

Fashion statement? Mobilt gatemøbel? Skulptur? En vits? En fløtt-deg-uttaveien-for-schwarte-f**n!? BilNorge lot Oslo hilse på Ami – og omvendt.

Elektrisk komfort

Av PSAs seks elektriske personbiler bygd over samme tekniske lest og med nær identiske ytelser, er Citroën ë-C4 så langt min favoritt.

Crossover i alle retninger

BILTEST: Billig trenger ikke bety trist. Det er denne testen et godt bilde på.

Velkommen tilbake!

Marrakech: Citroën C5 Aircross endrer ikke vår oppfattelse av hva en SUV skal være – den bekrefter det!

Citroën C5 (2008-2017)

BRUKTBIL: Den er stor, elegant og komfortabel – men sliter med ryktet. Det er godt nytt for bruktbilkjøpere.

Smått og flott

BILTEST: Begge er små og bygges i Frankrike. Men der slutter også likheten mellom Citroëns nye C3 med kamera bak speilet og klassebestselgeren Toyota Yaris med hybridteknologi under panseret. Bli med på vår reise og se hvordan den ender.

En helt annen Kaktus

De fleste andre bilprodusenter ville kalt det en ny modell. Citroën nøyer seg med å kalle det en facelift. Men her går det dypere enn bare rett i feisen.

Kamera og komfort

BARCELONA: Det ble presentert to høydepunkter på den nye C3: et kamera som alltid går, og maksimal komfort. Det var ikke så enkelt å få sjekket ut ved første møte.

Tilbake til det enkle

Det enkle er oftest det beste, hevder Citroën når C4 Cactus uten pigger i disse dager slippes ut på asfalten som et påstått rimelig bilalternativ.

Sommeråpent

BILTEST: I fjor rullet 503 nye cabrioleter ut av butikken og inn i en usedvanlig ustabil sommer. Vi tok to heite nykommere og Norges billigste takløse fireseter ut på jakt etter solen.

For storfamilien

FØRSTEINNTRYKK: Citroëns nye 7-seter, Grand C4 Picasso, lanseres i Norge 24. oktober. En helt ny dieselmotor er klar tidlig på nyåret.

Nye linjer fra Picasso

FØRSTEINNTRYKK: Friskere design, ny plattform, bedre plass og snillere motorer er stikkord for den nye Citroën C4 Picasso som er klar i august.

Citroën DS3 Cabrio

FØRSTEINNTRYKKET: Citroën har hatt flere toppløse modeller gjennom årene – nå lanseres DS3 Cabrio. Vi har kjørt den.

Vakker og gjerrig

Hvis du skal flagge miljøsamvittighet kan du like gjerne gjøre det med stil og eleganse. Vi snakker om Citroën DS5 Hybrid4.

Billig å eie

BRUKTBIL: Citroen og Peugeot var smarte da de lot Toyota lage en felles småbil.

Velkjent nykommer

FØRSTEINNTRYKK: Citroëns nykommer, med det luftige navnet C4 Aircross, lanseres førstkommende tirsdag. Denne halvsøsteren av Mitsubishi ASX leveres med prisgunstig 2WD eller i en dyrere 4WD-utgave.

10 kompakte familiebiler

BILTEST: Kompaktbiler er ikke hva de engang var. Første generasjon Golf var 370 centimeter lang og bortimot livsfarlig å kollidere med. I dag er klassen, som bærer bilens navn, full av store, sikre og velkjørende biler.

Frekk franskmann til våren

FØRSTEINNTRYKK: Med en frekk og dristig design, både inn- og utvendig, vil noen elske den, andre vil rynke på nesa. Citroën DS5 er her i april/mai. Vi har allerede kjørt den.

10 smarte under 50.000

BRUKTBIL: Det er absolutt mulig å få seg en praktisk og smart bil for under 50.000 kroner. Et fullt fungerende transportmiddel for samme sum penger som en ny bil har i verditap på et år - her får du 10 forslag.

Avdempet og sportslig nykommer

FØRSTEINNTRYKK: Citroën DS4 lanseres her hjemme i slutten av august. Vi har kjørt nykommeren med de to største motorene. Førsteinntrykket er at både design og fraspark kunne vært enda kvikkere.

Fransk løsning

BRUKTBIL: C4 ville utfordre Volkswagen Golf og Ford Focus. Nå kan du gjøre et godt kjøp om du velger den som brukbil.

Det bor i en Loeb i oss alle

FØRSTEINNTRYKK: Citroën er verdensmester i rally syv år på rad – her er bilen som viser hvorfor.

Kontinentale sjarmører

BILTEST: Alfa Romeo MiTO, Audi A1 og Citroën DS3 er småbiler, og dermed er det meste sagt om plassforholdene. Alle tre spiller på sin sjarm ved å by på særtrekk i designen, samtidig som de kjører bedre enn mange større biler.

Ti for familien til under 200.000

Vi nordmenn elsker å ta med halve huset når vi skal ut å reise, derfor er vi så begeistret for stasjonsvogner. Her er 10 brukte du får tak i til under kr 200.000.

Form foran funksjon

BILTEST: To småbiler med særpreg, den ene mer sær enn den andre. Mens den ene har en design som til de grader går ut over funksjonen, har den andre klart å kombinere form og nytte på en mer praktisk måte.


Neste 25 artikler