BilNorge.no - Biltester
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny

 Biltester og prøvekjøringer

NORGES STØRSTE TESTBASE!

Over 3500 biler fra 1996-2021
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2021).

Bortgjemt og glemt

PRØVEKJØRT: X-Trail er suksessen som druknet i Qashqai og nå lever et litt ufortjent skyggeliv i Nissans fokus på elektrisk suksess.

Folke-elbilene

BILTEST: Kia e-Soul, Nissan Leaf og Tesla Model 3 har alle batteri på mer enn 60 kWh og derfor lang rekkevidde. Den prismessige forskjellen mellom de tre synes også overkommelig, men der stopper likheten.

Europa-vinneren

PRØVEKJØRT: Nissan Qashqai var i fjor Europas mest kjøpte SUV. I seneste oppgradering gjeninnfører Nissan 4x4 i kombinasjon med automatgir.

Smått og veldig flott

BILTEST: Grensene mellom bilklassene blir stadig mindre tydelige. Småbilene er nå like store som kompaktbilene var for ti år siden, og i Europa blir veksten i småbilsalget kun slått av SUV-ene. Bils testteam har sett på tre av årets nyheter og målt dem mot klasseleder Toyota Yaris. På de neste sidene ser du hvordan det gikk.

De nye folkebilene: Kjekke og populære

BILTEST: Fordi SUV selger bedre enn noen gang, har vi sett nærmere på fire utfordrere til de tradisjonelle, kompakte familiebilene.

Den moderne arbeidshesten

BILTEST: I riktig gamle dager var det hesten som gjorde jobben når tunge lass skulle flyttes. Nå har hesten fire hjul og lasteplan. Pickupen er det moderne menneskets arbeidshest.

Nissan Leaf forbedret til på ny å bli bestselger

YOKOHAMA: Som første norske medium har BilNorge kjørt nye Leaf på offentlig vei og ute i vanlig trafikk. Grepene som Nissan har tatt kan gjøre Leaf til elbilbestselger i 2018.

BilNorge kjører Nissan Leaf, så spør i vei

YOKOHAMA: BilNorge er først ute med å kjøre Nissans nye Leaf på offentlig vei. Det skjer i Yokohama i Japan tre måneder før bilen kommer til Norge. Jeg antar det er mye du vil vite om andre generasjon av landets mest kjøpte elektriske bil.

Populær Nissan Qashqai blir litt bedre

Når Qashqai nå oppgraderes handler det først og fremst om å holde trykket oppe på EUs sjette mest kjøpte bilmodell og Nissans viktigste i Europa.

Nissans nye lille stjerne

DUBROVNIK: Nissans nye Micra er virkelig bra, og nesten så god som en småbil kan bli i 2017. Om den kommer som ladehybrid, så blir det først etter 2020. Micra lanseres i mai, men prisen vil ikke Nissan si noe om før utpå ettervinteren.

Et trygt elbil-valg

BRUKTBIL: Salget av nye elbiler har falt siden i fjor. Men bruktmarkedet flommer over av gode alternativer, som Nissan Leaf.

Når David møter Goliat

BILTEST: Nissan Qashqai innehar posisjonen som etablert SUV, populær og med bred appell. Men etter ti års fravær er Honda HR-V tilbake for å spise av den samme kaka. I vår test ser du hva som skiller de to.

Prøvekjørt: Nissan GT-R

STOCKHOLM: Nissan GT-R er et virkelig monster. Vi har prøvekjørt den på svenske landeveier.

Større batteri = bedre rekkevidde

NETTKJØRT: Nissan Leaf er først ute med utvidet batterikapasitet fra 24 til 30 kWt. Det gir teoretisk rekkeviddeutvidelse fra 200 til 250 km.

Kompakte utfordrere

BILTEST: De kompakte bilene er for tiden folkets favorittbilklasse og byr på utrolig mange valg. I denne testen lar vi nye Nissan Pulsar møte billige Kia Cee’d og forseggjorte Mazda 3.

Nissan X-Trail med bensinmotor

Nissans 163 hk bensinmotor er nå på plass i X-Trail. Du sparer 14.000 kroner sammenliknet med dieselutgaven, men mister tilgang til 4x4 eller automat.

Nissans elektriske sjuseter

OSLO: Med introduksjon av e-NV200 Evalia med sju seter, har Nissan for andre gang på kort tid lagt et internasjonalt elbilpressearrangement til Oslo, verdens elbilhovedstad.

Nissans cash-cow

BRUKTBIL: Qashqai var modellen som omtrent egenhendig reddet Nissan. Nå er den en populær bruktbil – og du har mye å velge i.

Slått på målstreken

BILTEST: Når Kia Soul vinner foran VW Golf og klasse-leder Nissan Leaf i vår omfattende elbiltest, beviser det at når brukerne tas på alvor så blir resultatet bra.

Dobbel dose Qashqai

BILTEST: Nissans standard seksårssyklus har nådd et nytt startpunkt. En nykommer og en veletablert japaner møter derfor hverandre til denne testen – og det er ingen tvil om at vinneren heter Nissan Qashqai. Vi har nemlig tatt med oss både den utgående og den nye utgaven av Nissans kompakt-SUV på test denne gang.

Plass nok for de fleste

BILTEST: Vi har sett studenthybler med tilsynelatende mindre plass enn i Nissan X-Trail. Derfor kan 22-årige Mari strekke ut beina i bagasjerommet i SUV-testens vinner.

Romslig komfort

FØRSTEINNTRYKK: Nye Nissan Pulsar går mot strømmen, men scorer høyt på komfort og plass.

Praktisk småbil

NETTKJØRT: Navnet sender signaler om hva slags bil Nissan Micra er. Nå er den kommet i ny tapning, coolere, sikrere og mer praktisk.

Tett sjukamp

BILTEST: SUV har til tross for størrelsen ikke alltid vært synonymt med god plass innvendig. Det har Mitsubishi Outlander og Nissan Qashqai tatt mål av seg til å gjør noe med.

Lekestue

BILTEST: Det hyler i dekk og skinner i brede smil – årets store GTI-test leverte varene og avslørte forskjellene.


Neste 25 artikler