BilNorge.no - Biltester
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny

 Biltester og prøvekjøringer

NORGES STØRSTE TESTBASE!

Over 3500 biler fra 1996-2021
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2021).

Ferrari 575M Maranello

PRØVEKJØRT: Lekker design, rå kraft og rå lyd, Ferrari 575 M Maranello er et kunstverk på hjul og nytes best på italienske veier.

Ferrari 360 Spider

PRØVEKJØRT: Det lå i kortene at 360 måtte få mykt tak, hele chassiskonstruksjonen var som skreddersydd til en åpen toseter. Nå er den her, og bedre enn vi torde håpe.

Ferrari 360 Modena

PRØVEKJØRT: Den er vill og vakker, men Ferraris nye og ultrasportslige toseter og F355-etterfølger er også snill og medgjørlig. Den beste Ferrari noensinne, hevder noen, og redaktøren protesterer ikke.

Porsche 911 Cabriolet, Ferrari F355 F1 Spider, BMW M Roadster

BILTEST: De har rå kraft og karakter. De er utviklet for å kjøres – kjøres hardt. Men toppfarter mellom 250 og 280 km/t til tross; de trives best i moderate hastigheter på krevende veier.

Ferrari 456M GT/GTA

PRØVEKJØRT: 456 er i dag Ferraris eldste modell i produksjon, og modellen som innledet Ferraris nye offensiv, som også har gitt oss F355 og 550 Maranello.

Ferrari F355 F1 Berlinetta

PRØVEKJØRT: Gasspedalen ligger i bånn idet jeg drar lett i spaken på venstre side foran rattet. Motoren svarer med å gi en liten porsjon mellomgass før tredjegearet er på plass og turteller-nåla fyker opp til rødmerket ved 8.500 o/min.

Ferrari 550 Maranello

PRØVEKJØRT: Det er ingen tilfeldighet at nyeste skudd på Ferraris modelltre heter Maranello. Det er vanskelig å forestille seg Maranello uten Ferrari og det er like vanskelig å forestille seg Ferrari uten Maranello. Det kan kanskje virke litt overraskende, men for fire år siden var det nesten utenkelig at Ferrari skulle lage en bil som 550 Maranello.

Ferrari 550 Maranello

PRØVEKJØRT: Ferrari-introduksjoner skjer i Italia. En lavmelt introduksjon på fabrikken og så et storslepp på den nærmeste bilutstillingen. Bare en gang før har en Ferrari vært presentert i et annet land. Slik som 550 Maranello ble. Det var ikke det eneste som var oppsiktsvekkende med denne nye modellen.