BilNorge.no - Biltester
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny

 Biltester og prøvekjøringer

NORGES STØRSTE TESTBASE!

Over 3500 biler fra 1996-2021
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2021).

En ren moroduell

BILTEST: De koster omtrent det samme og er bygget med ett felles hovedformål: Å levere så mye moro som mulig.

Fiat 500e: Glimrende by-elbil

Fiat 500e skulle egentlig ikke selges her i Norge, men når folket vil ha elbiler, skal de få elbiler.

Italiensk sjarmtroll

BRUKTBIL: For ikke lenge siden oppgraderte Fiat sitt sjarmtroll 500. Men det skal mye til å se forskjell på den nye og en pent brukt en.

Japan+Italia = Sant

VERONA, ITALIA: Når italienerne jobber sammen med japanerne kan resultatet bli rett fantastisk. Som tilfellet er med Fiat 124 Spider.

Taket nede for mindre penger

BRUKTBIL: Roadster-lykken trenger ikke være langt unna. Her finner du de beste brukt-kabriolet-tipsene i din prisklasse.

Morsom SUV – stiv pris

NETTKJØRT: Det er i utgangspunktet ikke noe galt med Fiat 500X Cross+. Spørsmålet er om Fiats merkevare er sterk nok til å forsvare prisen på 420.000 kroner for en liten by-SUV.

Ujålete og urbane

BILTEST: Forholdsvis rommelige, og med små motorer – den minste har 0,9 liters volum og to sylindere – denne duellen kunne like gjerne hatt tittelen «mye bil for pengene».

Sommeråpent

BILTEST: I fjor rullet 503 nye cabrioleter ut av butikken og inn i en usedvanlig ustabil sommer. Vi tok to heite nykommere og Norges billigste takløse fireseter ut på jakt etter solen.

Bytryner

BILTEST: Trenger du en ekstra stor håndveske, eller accessoirer til en dag på byen – har du kommet til testen for deg.

Uno blir veteran

BRUKTBIL: Seks millioner kilometer fordelt på 360 prototyper. Fiat brukte uvanlig store ressurser før de lanserte sin nye småbil i 1983.

500 for familien

FØRSTEINNTRYKKET: Det er lite annet enn navnet som er felles når Fiat legger en stor L til 500.

Italiensk amerikaner

NETTKJØRT: Fiat har pusset opp Dodge Journey – det har blitt en ganske vellykket reise.

Sjarmerende tospann

NETTKJØRT: TwinAir er motoren Fiat 500 har savnet. 875 kubikk med italiensk brukskunst som matcher retrobilen perfekt.

10 takløse under 150.000 kroner

BRUKTBIL: Uansett hvor mye vi klager på været, kommer det alltid dager der vi ønsker å åpne opp og være ute også bak rattet. Her er vår guide til 10 cabrioleter du kan kjøpe uten å blakke deg fullstendig.

Espresso-expressen

«Bilen som kan alt, unntagen å lage kaffe» har vi hørt om. Fiat 500L kan det også – dessuten virker det som den er en veldig bra bil.

Freemont, mer europeisk enn vi kunne håpet

Da har vi vært i Italia og kjørt Fiats Freemont, Euro-versjonen av Dodge Journey. Den er blitt enda mer Fiat enn vi hadde kunnet håpe på.

Fiat i front med TwinAir

FØRSTEINNTRYKKET: Fiats nye to-sylindrede motor er viktigere enn noen ny bilmodell! BilNorge.no har prøvd den som de første norske.

Liten sjarmør mister taket

FØRSTEINNTRYKKET: Akkurat da du trodde Fiat 500 ikke kunne bli mer sjarmerende, var det endelig klart for cabrioletversjonen.

Velkjent nykommer

FØRSTEINNTRYKKET: Fiat Croma var et vanlig syn på norske veier på åttitallet. Nå er den tilbake – men nykommeren er ikke helt ny.

En munnfull smågodt

BILTEST: Den enorme Komatsu-hjullasteren tar lett en munnfull av disse småtassene. For Mini Cooper S, Smart Fortwo og Fiat 500 er det så absolutt den beskjedne størrelsen som teller – og med sterk appell til nostalgien.

Bybil for landeveien

NETTKJØRT: Hypen rundt Fiat 500 har vært stor – og jo da – vi har vel også gjort vårt for å skape den. Men diesel – blir ikke det fryktelig feil?

Fiat Bravo med Alfa-gener

NETTKJØRT: Bak betegnelsen 1.4 T-Jet Sport skjuler det seg en motorsterk og påkostet Bravo-versjon.
Kompakte outsidere

BILTEST: En koreansk, en italiensk og en fransk kompaktklassebil – det vil si Golf-konkurrenter – får være med oss på test denne gang. Som seg hør og bør oppførte ferskingene seg veloppdragent og pent, men resultatet ble likevel en smule overraskende.

Skorpionen vekkes til live

PRØVEKJØRT: Fiat relanserer Abarth som eget varemerke. Hensikten er å appellere til en yngre kundekrets.

Fiat 500: Kul kule

PRØVEKJØRT: Der all verdens store bilblader satte den nye Fiat 500 på forsiden, satte vi den nye Fiat 500 i vår egen garasje. Hvordan skulle vi ellers kunne finne ut om den var noe mer enn bare et motetilbehør?


Neste 25 artikler