BilNorge.no - Biltester
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny

 Biltester og prøvekjøringer

NORGES STØRSTE TESTBASE!

Over 3500 biler fra 1996-2021
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2021).

Sommeråpen Type

PRØVEKJØRT: Det er aldri for sent å reise i opplevelser. Jaguar F-Type Convertible hjelper deg å gjøre reisen til selve målet.

De store elbilers år

BILTEST: Dette er året for de store elbilene. Tesla Model S og X var der allerede, men så kom Jaguar I-Pace sent i 2018 og mer enn tidoblet salget for Jaguar i Norge. Nå har e-tron løftet Audi til gamle høyder, mens Mercedes ikke kan få EQC fort nok. For en deilig moms- og avgiftsfri verden.

Tesla i klørne på Jaguar

BILTEST: Jaguars nye I-Pace og Tesla Model X har ikke stort annet felles enn at de begge er elektriske og trekker på alle hjul.

Klassekampen

BILTEST: Er Volvo nå fullt på høyde med konkurrentene? For å finne ut av dette tok vi nye XC60, helt nye BMW X3 og stilige Jaguar F-Pace gjennom et tverrsnitt av det norske veinettet ned til Lista. Reisen gav oss overraskende mange interessante funn. Volvo har blitt dyrt, men har det blitt deilig? Vi lar nye XC60 bryne seg på helt nye BMW X3 og stilige Jaguar F-Pace.

I-Pace leverer varene

OSLO: Endelig er I-Pace kjørt på norsk jord, og inntrykket er veldig bra.

En vinterdrøm

Hvem hadde vel trodd at ved å putte en mindre motor i F-Type skulle gi en bil som er enda morsommere å kjøre?

Den lille Jaguaren

Jeg åpner døren og ser i det runde, opplyste feltet på bakken en liten jaguar som dilter etter en stor. Det er den lille, E-Pace, jeg nå stiger ut av.

I-Pace: Endelig bak rattet

Jaguar bekrefter nå at deres første elbil, I-Pace, får «minst 100 kW ladehastighet» allerede ved lansering.

Førsteinntrykk: Jaguar I-Pace

LOS ANGELES: Alt ligger til rette for at dette blir en suksessmodell for Jaguar i Norge – så lenge forhandlerne klarer ta unna etterspørselen.

Strålende dager på jobben

BILTEST: Noen dager på jobben er artigere enn andre. Særlig når dagene kan tilbringes i Alfa Romeo Giulia og Jaguar XE.

Storkatt med birdie

BILTEST: Vi slår et slag for kompaktsedanene når helt nye Jaguar XE møter Mercedes C-klasse.

Silkemyk Jaguar XE

Med kraftig bensinmotor blir Jaguar XE akkurat så silkemyk som man forventer.

Taket nede for mindre penger

BRUKTBIL: Roadster-lykken trenger ikke være langt unna. Her finner du de beste brukt-kabriolet-tipsene i din prisklasse.

Umiddelbar hit

MONTENEGRO: Jaguars første forsøk i SUV-segmentet er en umiddelbar hit. F-Pace treffer blink på de aller fleste skudd.

Stasvogner

BILTEST: Motor eller utstyr? Det ble den store forskjellen i duellen mellom Jaguar XF Sportbrake og Mercedes-Benz CLS Shooting Brake.

Engelsk underdog som innfrir

NETTKJØRT: Jaguar XE treffer blink på nesten alle punkter. BMW, Mercedes og Audi: Pass dere.

Jaguar for kalde dager

FØRSTEINNTRYKK: Nesten halvparten av det norske stor- og luksusbilmarkedet selges med firehjulsdrift. Jaguar henter ekspertise fra Land Rover og gir XJ og XF et viktig løft.

Himmel og helvete

Drypp, drypp, drypp. Det regner utenfor hotellvinduet bare et steinkast unna «Det grønne helvete» - Nürburgring. Kan det være karma?

Racerdyr

Når guttene i Whitley spanderer en «S» handler det om mer enn bare karbonfiberspoiler, raffe seter og en chiptuning. Jaguar XKR-S kan leke med de store.

Mer folkelig Jaguar

FØRSTEINNTRYKK: Jaguar XF har en design som det er lett å like. Nå får den en ny dieselmotor og blir i bedre stand til å konkurrere med volumselgere fra Audi, BMW og Mercedes.

Øverste hylle i godtebutikken

BILTEST: Høystatus er stikkordet, firedørs sedaner på dette nivået er ikke allemannseie. Det er ikke hver dag vi kjører test med to biler som til sammen koster 3,1 millioner kroner. Audi A8 møter Jaguar XJ.

Millionærene

BILTEST: Har du hørt historien om engelskmannen og de to tyskerne som diskuterte hvem som kunne lage den beste premiumbilen? Om svaret er nei, bør du lese denne testen.

Kickin’ ass

FØRSTEINNTRYKKET: Det er kanskje ikke slik man gjør i disse eleverte kretser, så sett gjerne andre ord på det. Men jeg skal love at den nye Jaguar XJ kommer til å kick ass.

Realiser luksusdrømmen

BRUKTBIL: En brukt Jaguar S-type kan gjøre deg til luksusbileier for kompaktbilpenger – men sjekk bilens historie.

Nytt brøl fra Jaguar

FØRSTEINNTRYKKET: En helt ny direkteinnsprøytet femliters V8 på 380 hestekrefter, gir Jaguar XK nytt skyv. Vi har kjørt den.


Neste 25 artikler