BilNorge.no - Biltester
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny

 Biltester og prøvekjøringer

NORGES STØRSTE TESTBASE!

Over 3500 biler fra 1996-2021
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2021).

Elektrisk og lydløs Smart kabriolet til 189.900

Gled deg til elektriske Smart Fortwo cabriolet. Før sommeren går over i høst er denne urbancruiseren med 155 km rekkevidde til 189.900 kroner på plass.

Dropper bensin – Smart går bare for el i Norge

Smart kutter i modellprogrammet og går heretter kun for elvarianten av Forfour og Fortwo i Norge. Særlig Forfour Electric Drive er interessant.

Taket nede for mindre penger

BRUKTBIL: Roadster-lykken trenger ikke være langt unna. Her finner du de beste brukt-kabriolet-tipsene i din prisklasse.

Smart å satse på ny Smart?

Når Smart, nå i tredje generasjon, relanseres denne vinteren, faller det naturlige å spørre om Norge er urbant nok for den smarteste av de smarte bilknøttene?

Smart å tenke smått

BRUKTBIL: For mange kan en liten bil fylle de fleste behov. I tillegg er den en bruktbil som ofte er billig både å kjøpe og eie.

Høy spenning i New York

FØRSTEINNTRYKKET: En liten Smart Cabriolet vekker oppsikt i de store bilers hjemland.

Smart Fortwo får et løft

Smart Fortwo er moden for en liten ansiktsløftning. I september er den på plass her hjemme, friskere og snillere enn før. Vi har allerede kjørt den i Tyskland.

En munnfull smågodt

BILTEST: Den enorme Komatsu-hjullasteren tar lett en munnfull av disse småtassene. For Mini Cooper S, Smart Fortwo og Fiat 500 er det så absolutt den beskjedne størrelsen som teller – og med sterk appell til nostalgien.

Fartsfest for hele familien

PRØVEKJØRT: Full fest for fire! Smart Forfour Brabus er gokart med plass til hele familien.

Honda Jazz – Mitsubishi Colt – Smart forfour: Smart transport

BILTEST: Små ytre mål, fleksible seteløsninger, forholdsvis god komfort. Det er fellesnevnere for denne trioen. Fleksibiliteten gjør dem mer anvendelige til transportformål enn småbiler flest. Men alle tre er ikke like smarte...

Smart omsider til Norge: Trendy kinder-egg

PRØVEKJØRT: Helt fra Smart debuterte i Frankfurt i 1997, har Bertel O. Steen vist litt interesse for merket. Nå har de endelig tatt spranget og blitt importør.