BilNorge.no - Biltester
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny

 Biltester og prøvekjøringer

NORGES STØRSTE TESTBASE!

Over 3500 biler fra 1996-2021
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2021).

Lancia med ambisjoner

Jeg blir glad når jeg møter en ny bil som enten har gått ned i vekt i forhold til forgjengeren, eller som veier under 1000 kg. I går ble jeg veldig glad.

Lancia Thesis

PRØVEKJØRT: Komfort og luksus fremfor sportslige tendenser – det er essensen etter å ha cruiset med Lancias nye flaggskip.

Saab 9-5 møter Volvo S70 og Lancia Kappa

BILTEST: 9-5 er avgjørende for Saabs fremtid. Vi har kjørt den mot to aktuelle konkurrenter; Volvo S70 og Lancia Kappa, og fant at stor-Saaben så absolutt har livets rett.

Lancia Kappa Coupé

PRØVEKJØRT: Kappa Coupé er en lenge etterlengtet luksuriøs kupé med røttene solid plantet i gammel Lancia-historie. Men på norske skilter vil den neppe bli å finne, den blir rett og slett for dyr.

Lancia Kappa 2.0

PRØVEKJØRT: Vi kan ikke garantere at du blir i godt humør av å sitte bak rattet i Lancia Kappa, men bilen gir kjøreglede og velvære i en slik grad at det neppe er bilens skyld hvis du kommer sur til jobben og gretten hjem igjen.

Lancia Kappa

PRØVEKJØRT: Ledelsen i Fiat er klare i sin tale; «Vi skal være representert med flere merker i de nordiske landene». Etter å ha prøvekjørt Lancia Kappa er jeg ikke i tvil om at Lancia er et av merkene som bør finne veien til Norge igjen. I Kappa har nemlig Fiat-gruppen den luksusbilen de trenger for å komplettere et moderne Fiat-program.