BilNorge.no - Biltester
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny

 Biltester og prøvekjøringer

NORGES STØRSTE TESTBASE!

Over 3500 biler fra 1996-2021
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2021).

Hektet på strøm

BILTEST: En billig kinesisk elbil mot en tysk bestselger med ledning. Men er det ikke altfor stor prisforskjell mellom MG ZS EV og VW e-Golf? Ikke si det etter at VW kampanjeselger e-Golf for 249.900 kroner.

El-prisbombe

MGs historie er proppet med sportslighet, men pris blir viktigste kampvåpen når det norske elbilmarkedet nå angripes med kompakt-SUV-en MG ZS EV.

Taket nede for mindre penger

BRUKTBIL: Roadster-lykken trenger ikke være langt unna. Her finner du de beste brukt-kabriolet-tipsene i din prisklasse.

10 takløse under 150.000 kroner

BRUKTBIL: Uansett hvor mye vi klager på været, kommer det alltid dager der vi ønsker å åpne opp og være ute også bak rattet. Her er vår guide til 10 cabrioleter du kan kjøpe uten å blakke deg fullstendig.

MG ZT 160: Rover med løpesko

PRØVEKJØRT: Der Rover skal være britisk eleganse og komfort, er MG den sportslige tvillingen. MG ZT gjør en god jobb i så måte.

5 cabrioleter: Beste kompromiss

NETTKJØRT: Dersom du har fulgt med på BilNorge de siste ukene, har du fått med deg vår prøvekjøring av fem rimelige cabrioleter. Smak og behov er forskjellige, men testpanelet kom likevel frem til sin favoritt.

MG TF: Tro mot røttene

NETTKJØRT: Britiske sportsbiler har lange tradisjoner, og selv i dag omsettes klassiske tosetere fra 60- og 70-tallet for svimlende summer. Om MG TF blir en ny klassiker, kan vi ikke love. Men vi ser ikke bort fra det.

MG ZT 160 1.8T

PRØVEKJØRT: Rovers sportslige modeller har fått MGemblemet i fronten og litt dristigere innpakning.

MGTF 135

PRØVEKJØRT: Den engelske roadsteren lever i beste velgående, og MGTF stortrives på krevende vestlandsveier.

MGF: Vinterbilen

PRØVEKJØRT: Vinteren byr på de sterkeste cabrio-opplevelsene og etter drøyt 2000 km med desemberhimmelen som tak, er det lett å bli entusiastisk over en blå MGF.