BilNorge.no - Biltester
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny

 Biltester og prøvekjøringer

NORGES STØRSTE TESTBASE!

Over 3500 biler fra 1996-2021
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2021).

Mitsubishi Outlander mk3 (2013 –)

BRUKT: Langtur eller lading, det er spørsmålet om du sikter deg inn på en brukt Outlander. I begge tilfeller får du nå mye bil for pengene, men du må lete litt etter forbrenningsalternativene.

To like, men ikke helt like

BILTEST: Honda HR-V Sport og Mitsubishi Eclipse Cross er to kompakte, og tilsynelatende like SUV-er. Men det er utenpå.

Adjø Pajero

PRØVEKJØRT: Kongen av vanskelige veier og kongen av Rally Dakar, Mitsubishi Pajero, har abdisert.

SUV-kampen

BILTEST: Endelig er Honda startklar med hybrid CR-V. Samtidig går Toyota til angrep med ny og forbedret RAV4, mens Mitsubishi posisjonerer seg med oppgradert Outlander. Det er duket for SUV-kamp.

Ny Mitsubishi Eclipse Cross kan ikke lades

SUV uten el- / lade- / hybridteknologi ble vanskelig i fjor og ser ut til å bli enda vanskeligere i år. Likevel forsøker ladehybridvinner Mitsubishi seg med ikke-ladbare Eclipse Cross.

Hybrider mot diesel

BILTEST: Er dieselmotor fortsatt det beste motoralternativet for familiestore SUV-er? Om vi ikke har alle svarene i denne testen hvor tre av de mest kjøpte familie-SUV-ene utfordrer VW Tiguan, drøfter vi problemstillinger du bør tenke over.

Teknologi møter natur

BILTEST: Tre dager, to hybrid-SUVer og verdens vakreste landskap møtes når vi tar Mitsubishi Outlander PHEV og Lexus NX300h med på fjelltur.

Automatisk på alle fire

BILTEST: Bilen skal ha firehjulsdrift og automatgir, og prisen skal ligge godt under 400.000 kroner. Da har du ikke mye å velge blant.

Tett sjukamp

BILTEST: SUV har til tross for størrelsen ikke alltid vært synonymt med god plass innvendig. Det har Mitsubishi Outlander og Nissan Qashqai tatt mål av seg til å gjør noe med.

Forente nasjoner

BILTEST: Hei Duster, ta en Mokka! Vel, det er neppe en gangbar tiltaleform i FN. Men det er et faktum at hele seks nasjoner – et mini-FN – står bak disse fire firehjulsdrevne testbilene, hvor Duster og Mokka representerer nyhetene.

Mitsubishis fullhybrid

FØRSTEINNTRYKK: Vi har kjørt et av de tre første eksemplarene av Mitsubishi Outlander Plug-in-Hybrid som ruller på norske veier. I januar er bilen på plass hos de første kundene.

Mer tiltrekkende

NETTKJØRT: Mitsubishi ASX har fått en ansiktsløftning – både synlig og usynlig. Og snart kommer den med automatgir.

De 4 samuraier

BILTEST: Fire japanske bilmerker står på startstreken denne gang for å understreke SUV-dominansen fra soloppgangens land. To av bilene skilte seg tidlig ut i en knallhard kamp om å bli testens vinner.

Når ingeniørene får styre

FØRSTEINNTRYKK: Norges billigste bil er et resultat av at ingeniørene får fritt spillerom.

Ny Outlander til lavere pris

FØRSTEINNTRYKK: Tredje generasjon Mitsubishi Outlander er klar for Norge. Lavere vekt og snillere motorer gir betydelig nedgang i prisene på de fleste variantene.

Lav spenning

BILTEST: Hvor langt kommer vi egentlig med en elbil? – Kjør så langt det går, sa redaktøren. Vi tok ham på ordet, ladet batteriene på to av markedets mest interessante elbiler, og satt kursen sørover fra Oslo sentrum.

I østen stiger SUVen opp

BILTEST: To koreanere og en japaner står på kjøreplanen denne gang. Kia Sportage er den ferskeste. Hyundai ix35, som den deler plattform med, er den ”eldste”. Japanerne er representert med Mitsubishis nye stjerneskudd ASX. Vi ser med andre ord på folke-SUV med skjeve øyne.

Nye tider i arbeiderklassen

BILTEST: Du trenger ikke å være håndverker eller gårdbruker for å ha glede av en pickup. Den er tøff, praktisk og solid, men frem til nå også litt gammeldags. Nye Volkswagen Amarok vil gjøre noe med det. Vi lot nykommeren bryne seg på de sju viktigste konkurrentene i Norges største pickup-test.

Undervurdert familiebuss

BRUKTBIL: Med seks eller sju seter, gode kjøreegenskaper, rikelig plass og bra kvalitet er det rart at ikke flere vurderer Grandis som bruktbil.

Sportslig alternativ

BRUKTBIL: Kjøreegenskapene og kvaliteten trekker opp for den første generasjonen av Mitsubishi Outlander.

Trafikk-kork? Best i elbil

To dager etter at vi lekte elbil-taxi i Lisboa, deltok vi i trafikk-kork i Paris. Med el-bil. Utrolig, men sant: stressnivået var meget lavere enn normalt.

Enda tettere i toppen

BILTEST: Når Mitsubishi nå entrer banen med sin ASX, går de for en "pallplass" i denne klassen. Vi har testet den mot Skoda Yeti.

Elektrisk bil på alvor

FØRSTEINNTRYKKET: Mitsubishi i-MiEV er en liten bil som tar fire personer og dataveskene deres inntil 15 mil på en ladning. Vi har kjørt bilen.

ASX - navnet skjemmer ingen

FØRSTEINNTRYKKET: Mitsubishis nye kompakt-SUV heter ASX. Konkurrentene har allerede merket seg navnet, og det bør du også gjøre.

Det riktige karosseriet

FØRSTEINNTRYKKET: Med Lancer Sportback lanserer Mitsubishi en kompaktbil for nordmenn flest. Vi har kjørt den.


Neste 25 artikler