BilNorge.no - Biltester
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny

 Biltester og prøvekjøringer

NORGES STØRSTE TESTBASE!

Over 3500 biler fra 1996-2020
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2020).

Grandland X Hybrid4, Opel med 300 hester

Opels største SUV for tiden, Grandland X, blir vesentlig kjappere når den snart er her som ladbar hybrid med 300 hk.

Opel Zafira Life

FRANKFURT: Opel blåser støv av en kjent betegnelse når Zafira nå gjenoppstår i helt ny form.

Vekker oppsikt

PRØVEKJØRT: Opel Insignia GSi Grand Sport er lekker og vekker oppmerksomhet. Men det gjør også prisen: nær 800.000 kroner.

Crossover i alle retninger

BILTEST: Billig trenger ikke bety trist. Det er denne testen et godt bilde på.

SUV-trend i tiden

BILTEST: SUV/crossover er trendy, og ingen bilgruppe vokser for tiden raskere enn denne. Det betyr at hver tredje nordmann som handlet ny bil i fjor, valgte SUV/crossover. I vår test av fire høyaktuelle SUV-er trekkes sterke og svake sider ved Opel Grandland X, Peugeot 3008, Skoda Karoq og Subaru XV fram.

To store med mye plass

BILTEST: Kjøpes det fortsatt store, klassiske stasjonsvogner som ikke er ladbare? Joda. Opel har eksempelvis lansert ny Insignia Sports Tourer, og hva var vel mer naturlig enn å måle den mot Skodas populære Superb.

Opels anonyme Astra

Siste generasjon av Opel Astra tok Europa med storm og ble valgt til Årets Bil i 2016. Deretter startet nedturen. Så hva skjedde?

Praktiske - men glemt

BILTEST: Hva skjedde med de gjennompraktiske flerbruksbilene, utviklet for å gjøre hverdagen enklere for alle og særlig for barnefamilier? SUV-ene spiste dem til lunch, og flerbruksbiler står knapt å bilkjøperes handleliste.

Opels franske SUV

DARMSTADT: Opels nye SUV er umiskjennelig Opel, men like fullt har den Peugeot 3008 i bunnen. De to bygges parallelt i Frankrike som direkte konkurrenter.

Spør om Opel Grandland X?

Det er klart for prøvekjøring av Opel Grandland X, halvbroren til Peugeot 3008. Alt du måtte lure på om denne bilen er det bare å spørre om så skal jeg videreformidle spørsmålene til dem som kan svare.

Stor mini-SUV fra Opel

VENEZIA: Crossland X er Opels minste krysning mellom flerbruksbil og SUV. Den gir et solid førsteinntrykk, med innvendig plass som det beste trumfkortet.

Opel Ampera-e klarer 400 km på sommerføre

Når rekkevidde innenfor folkelig prisramme holdes opp som viktigste kriterium for å velge elbil, knuser Opel Ampera-e konkurrentene.

Lesset med utstyr

FRANKFURT: Nye Opel Insignia kommer med et omfattende utvalg standardutstyr, og jaggu er den god å kjøre også.

Kompakt og komfortabel

BRUKTBIL: Det er ikke bare den nye Opel Astra som er et godt valg i kompaktklassen. Den utgående kan være en god bruktbil.

Verdt ventetiden

SAN FRANCISCO: Mange nordmenn venter i spenning på leveringen av sin Opel Ampera-e. Gled dere: Den er verdt ventetiden.

Tøffere på toppen

BILTEST: Hvor mye bil kan man egentlig få for 300.000 kroner? Ganske mye, skal det vise seg.

Tre små, viltre krabater

BILTEST: Skjerpede CO2-krav gjøre små SUV-er til fremtidige publikumsvinnere. Derfor tok vi med Mazda CX-3, Opel Mokka og Suzuki S-Cross til test.

Opels viktigste i år?

PORTO: Astra Sports Tourer er flott og kan bli Opels viktigste bil i Norge i år.

Ferdigvokste småtasser

BILTEST: Etter å ha strukket seg til rundt fire meter ser det ut til at småbilene, den nest største bilklassen i Europa, har vokst seg ferdig. Heretter blir de sikrere, bedre utstyrt, mer komfortable og mindre tørste.

En opplyst Astra

BRATISLAVA: Blant flere lyspunkter, er det spesielt ett som skiller seg ut i nye Opel Astra: Selve lysene.

Sedan eller sedat?

BILTEST: All statistikk viser at de fleste som kjøper ny bil synes sedan er sedat. Så langt i år har kun 2,9 prosent av dem som kjøpte ny bil endt opp med en slik. Det er i denne dammen Kia vil fiske etter kunder med Optima. Derfor lot vi Optima måle krefter med Mazda 6 og oppgradert Opel Insignia.

Opel Corsa fram i lyset

FØRSTEINNTRYKK: Corsa er småbilen som forsvant i mylderet av konkurrenter. Nå vil Opel forsøke å blåse nytt liv i den lille tassen.

Hytte-ekspressen

NETTKJØRT: For å teste en bil er det lite som slår det å sette ut på en skikkelig langtur. Så hva kan da være en bedre for Opel Insignia Country Tourer enn en real hyttetur?

Liten tøffing fra Opel

FØRSTEINNTRYKK: Rocks er den mer maskuline varianten av Opel Adam. Til Norge kommer bilen utpå vinteren med Opels nye én liters høyytelsesmotor. Spørsmålet er bare om den lille tassen tåler prisen på 224.900 kroner?

Praktiske hyttebiler

BILTEST: Flere bilmodeller kommer i røffere spesialutgaver av stasjonsvognene for å fri til kundene som føler at de har behov for litt høyere bakkeklaring og firehjulsdrift – med andre ord landets hytteeiere.


Neste 25 artikler