BilNorge.no - Biltester
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny

 Biltester og prøvekjøringer

NORGES STØRSTE TESTBASE!

Over 3500 biler fra 1996-2021
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2021).

Fransk på sitt beste

PRØVEKJØRT: Peugeot 208 vant Årets Bil-kåring i Europa for 2020, og den kan fort bli vinneren hos de mange som leter etter en stor småbil med elmotor og god nok rekkevidde.

Peugeot 508 (2011 – 2018)

BRUKT: Elegant, komfortabel, og meget godt likt av sine eiere. Som brukt kan du nå få Peugeots storbil til en pen pris – bare pass på at den har fått god oppfølging.

Peugeot e-2008, en mulig storselger i 2020

Peugeot e-2008 kommer til å bli Peugeots viktigste bilmodell i Norge i 2020. Jeg skal forsøke å gi et oversiktlig svar på hvorfor.

Peugeot legger press på konkurrentene

Aggressiv prising kan gjøre elektriske Peugeot e-2008 til en av bestselgerne i 2020.

Dette er den nye Peugeot e-208

LISBOA: Nå for tiden velges en ny bil med fornuft, batterikapasitet og rekkevidde, men nye Peugeot e-208 byr i tillegg på bilglede.

Peugeot 508 GT - Forretten

PRØVEKJØRT: Det er med Peugeot 508 GT kombi som med gode forretter: de smaker fortreffelig, men blir ofte glemt når hovedretten, som i dette tilfellet vil være stasjonsvogna, er på plass.

SUV-trend i tiden

BILTEST: SUV/crossover er trendy, og ingen bilgruppe vokser for tiden raskere enn denne. Det betyr at hver tredje nordmann som handlet ny bil i fjor, valgte SUV/crossover. I vår test av fire høyaktuelle SUV-er trekkes sterke og svake sider ved Opel Grandland X, Peugeot 3008, Skoda Karoq og Subaru XV fram.

Noe å sette fingeren på

BILTEST: To praktiske SUV-er møtes til dyst, men selv om de gjør veldig mye bra, er det viktige ting å sette fingeren på – bokstavelig talt.

Politikerne avgjør fremtiden til Peugeot 508 i Norge

Selv om Peugeot snart lanserer flotte 508 som sedan og om noen måneder som enda flottere stasjonsvogn, vil retningen på engangsavgiften i høstens statsbudsjett avgjøre hvor tungt importøren kommer til å satse på modellen før de ladehybride variantene er på plass mot slutten av 2019.

Bruktbil: Peugeot 5008

BRUKTBIL: Peugeot har lansert en helt ny generasjon 5008, men er du ikke glad i SUV, er det den gamle som gjelder.

Fransk designbombe

BRUKTBIL: Peugeots stiligste modell på mange år, RCZ, gikk ut av produksjon i fjor høst. Bruktmarkedet er smalt, men denne er verdt å lete litt etter.

Ford kjører fra Peugeot

BILTEST: Ford Focus ST har færrest hk, men er likevel klart mest sportslig i duell mot Peugeot 308 GTi.

SUV med premium-følelse

Med et nydelig interiør og gode kjøreegenskaper er 5008 en SUV som leverer varene på de aller fleste punkter – bortsett fra det SUV-er tradisjonelt er mest kjent for: Firehjulsdrift.

Peugeot med «panserlakk»

Med oppgraderingen av Peugeot 208 kommer også en ny, ripefri lakk.

Praktisk bil med pepp

CASCAIS (Portugal): Hva sier du om jeg lover deg en lekker familiebil med like mye plass og praktiske egenskaper som før; bare med 205 hestekrefter til rådighet? Møt Peugeot 308 GT.

Enfant terrible

BILTEST: Det skjer mye spennende i den minste SUV-klassen. Disse to franske «rakkerungene» bygger på vanlige småbiler, men har fått høyreiste karosserier, høyere bakkeklaring og lekre linjer. Små motorer sørger for at prisen holder bakkekontakt.

Fornyer og forbedrer Peugeot 508

PRØVEKJØRT: 508 kom inn i den norske Peugeot-familien som et friskt pust i 2011. Med retusjert karosseri og nytt motorprogram skal det igjen satses tungt på bilen.

108, liten og viktig for Peugeot

FØRSTEINNTRYKK: Peugeot 108 er mye viktigere enn størrelsen tilsier. Særlig sørover i Europa. Norge skal bare ta unna 500 i året.

Peugeots nye bestselger

FØRSTEINNTRYKK: Med stasjonsvognen på plass fra august, blir 308 Peugeots bestselger i Norge. Nye motorer vil også lokke kunder.

Et sikkert valg

BILTEST: Ferske konkurrenter som Mazda3 og Peugeot 308 utfordrer Volkswagen Golf. Alle tre har høyt sikkerhetsnivå, er gode å sitte i, og har fine kjøreegenskaper. Hvor godt kjenner Golf pusten fra de to andre i nakken?

Ren designeradrenalin

FØRSTEINNTRYKK: Med 270 bensinhester er R-utgaven av livsstilsbilen RCZ den kraftigste serieproduserte bilen fra Peugeot. Vi har kosekjørt den.

Ny Peugeot 308 på veien

FØRSTEINNTRYKKET: Peugeot lanserer nå en verdig utfordrer til Golf. Vi dro til Frankrike for en første prøvetur.

GTi Junior

FØRSTEINNTRYKK: Peugeot har laget en morsom lommerakett basert på småbilen 208. Vi har kjørt den.

Hvor godt er smått?

BILTEST: Småbiler med lavt forbruk og overkommelig pris. Til å sovne av, eller grovt undervurderte? Vi tok tre av dem med på test.

Skreddersydd

BILTEST: Den norske favorittbilen krysset med SUV og gitt en smak av premium. Både Volkswagen Passat Alltrack og Peugeot 508 RXH går for borteseier.


Neste 25 artikler