BilNorge.no - Biltester
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny

 Biltester og prøvekjøringer

NORGES STØRSTE TESTBASE!

Over 3500 biler fra 1996-2021
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2021).

Lavpriset rekkevidde

PRØVEKJØRT: 395 WLTP-kilometer til gunstig pris og med kort leveringstid. Det er kortversjonen av Renault Zoe etter siste oppgradering. Men å lade den er fortsatt et kapittel for seg.

Renault Mégane RS på bane og vei

JEREZ: Renault lanserer en ny GTI-utfordrer. Vi dro langt syd i Spania for en prøvetur, både på bane og på vei.

Renault Koleos på veien

HELSINGFORS: Renault har bestemt seg for å fylle nisjen mellom de folkelige og de mer eksklusive SUV-ene. Til oppgaven har de utsett Koleos.

Da Megane ble voksen

BRUKTBIL: Ikke like sjokkerende som forgjengeren – men desto enklere å leve med. Renault Megane III kan være et lite bruktbilkupp.

Fransk møter japansk

BILTEST: Mazda 3 er blant de mange som forsøker å legge ut fartshumper når Renault vil fram med nye Megane. To ganske forskjellige biler møtes her til duell.

20 tommer store hjul ny familiebilstandard

For 20 år siden var Renault Scenic den smarteste og mest nyskapende kompaktbilen. Nå er den først og fremst en flott MPV med digre hjul som største framskritt.

Fransk, flott og komfortabel

KØBENHAVN: Renault Megane Sport Tourer gjør som franske stasjonsvogner skal; frakter folk og bagasje komfortabelt og enkelt.

Utenfor komfortsonen

BILTEST: Gjørme, skog, krøtterstier og kratt. Dette er ikke hverdagskost for kompakt-SUV-er som Renault Kadjar, Hyundai Tucson og Kia Sportage, men det stoppet ikke oss.

Ny Renault Megane på veien

CASCAIS: Renault er det raskest voksende volummerket i Norge. Nå kaster de seg inn i det tøffeste segmentet i Europa med en splitter ny Megane.

Tradisjonelt annerledes

FIRENZE: Renault Talisman revolusjonerer ikke sitt segment, men den tilbyr noe annerledes og friskt i et konservativt marked. Det skal den ha ros for.

Tiltalende Renault

Renault Kadjar er nærmest en fransk kloning av en japansk doning. Resultatet er tilsynelatende vellykket.

Enfant terrible

BILTEST: Det skjer mye spennende i den minste SUV-klassen. Disse to franske «rakkerungene» bygger på vanlige småbiler, men har fått høyreiste karosserier, høyere bakkeklaring og lekre linjer. Små motorer sørger for at prisen holder bakkekontakt.

Evig eies kun et dårlig rykte

BRUKTBIL: Bruktbilprisene på Renault Laguna er svært lave, men er den virkelig en russisk bruktbilrulett?

Endelig er Zoe her

Høsten for halvannet år siden var elektriske Renault Zoe på kjapt Norgesbesøk. Først nå er den endelig her.

Store muligheter

BILTEST: Norge har aldri vært et land som har elsket småbiler, men vår test viser at selv de små kan gi deg stor glede.

Kompakt crosser

FØRSTEINNTRYKK: Ifølge Renault har de hentet ut det beste fra tre biltyper som grunnlag for sin nye Captur. Oppskriften er vellykket, og bilen kjører bra.

Sesongåpning i sort/hvitt

BILTEST: Noen få cabriolet-entusiaster kjører åpent hele året. Vi andre kan nå endelig la sola varme issen og rope: Ja, en ny sesong er i gang! Vi markerer åpningen med en tysk-fransk duell i sort og hvitt.

Clio på riktig spor

FØRSTEINNTRYKK: Selv om den nye Renault Clio er bygget på samme plattform som forgjengeren, er det sjelden det både ses og kjennes så tydelig at dette er en ny bil.

Gjerrig familiebil

NETTKJØRT: Renault Grand Scenic, med sju seter, og femseteren Scenic har begge fått en ansiktsløftning og mer drivstoffeffektive motorer.

10 kompakte familiebiler

BILTEST: Kompaktbiler er ikke hva de engang var. Første generasjon Golf var 370 centimeter lang og bortimot livsfarlig å kollidere med. I dag er klassen, som bærer bilens navn, full av store, sikre og velkjørende biler.

Endelig: fornuftig elbil som finnes

Neste år er elektrisk Kangoo på markedet. Både som varebil og som utmerket femseters personbil. Faktisk noe å se frem til.

Langt på vei sportslig

NETTKJØRT: Renault Mégane Coupé kjørte vi første gang på forsommeren i fjor. Nå har vi endelig kjørt Scirocco-konkurrenten på norsk asfalt.

Renault Laguna var ikke død

NETTKJØRT: Renault Laguna har ikke akkurat vært en bestselger de seneste årene. Med ny importør er den nå på plass med fersk ansiktsløftning.

10 smarte under 50.000

BRUKTBIL: Det er absolutt mulig å få seg en praktisk og smart bil for under 50.000 kroner. Et fullt fungerende transportmiddel for samme sum penger som en ny bil har i verditap på et år - her får du 10 forslag.

Ungenes favoritter

BILTEST: Med sju seter fordelt på tre seterader er de kompakte flerbruksbilene familiens favoritt, og for ungene er det stas å ha sine «helt egne seter» bakerst. Vi lar «gamlefar» Volkswagen Touran møte de langt ferskere Citroën Grand C4 Picasso, Renault Grand Scenic og Toyota Verso til kamp om barnefamiliene.


Neste 25 artikler