BilNorge.no - Biltester
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny

 Biltester og prøvekjøringer

NORGES STØRSTE TESTBASE!

Over 3500 biler fra 1996-2021
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2021).

Brukt SUV til under 250.000

BRUKTBIL: Dårlig rygg, dårlig adkomstvei til hjemmet eller aktiv livsstil er alle argumenter for å kjøpe SUV. Likevel tror mange at denne klassen er forbeholdt «pengefolket». Her viser vi at det ikke nødvendigvis trenger være sant.

Accessorien

PRØVEKJØRT: Er du ute etter det smarteste bilkjøpet, kan du droppe resten av artikkelen. Du kjøper ikke Range Rover Evoque for at det er fornuftig rent økonomisk sett. Det betyr ikke at bilen er meningsløs for alle.

Range Rover på strøm

PRØVEKJØRT: Ladbar Range Rover Sport passer inn i alle de dyre gatene på monopolspillet.

Prøvekjørt: Ladbar Range Rover

LOS ANGELES: Range Rover og Range Rover Sport med stikkontakt er et fristende alternativ i disse antidiesel-tider.

Tungvekteren

BRUKTBIL: Land Rover Discovery er en drøm når alt går bra – og ryktene om elendig driftssikkerhet er nok noe overdrevet.

Et hav imellom

BILTEST: Det er et hav mellom Land Rover Discovery Sport og Jeep Cherokee: Atlanterhavet. Men når det kommer til stykket er de ganske jevne.

Den ordentlige SUVen

ISLAND: I et SUV-marked hvor alle kopierer hverandre, er Land Rover Discovery Sport et forfriskende nytt pust.

Foredlet luksus

FØRSTEINNTRYKK: 42 år etter at bilen som definerte lukus-SUV rullet inn i bevisstheten, har Range Rover gjort det igjen.

Kongen på hytteveien

FØRSTEINNTRYKK: Land Rover Freelander har kommet i skyggen av den store suksessen Range Rover har hatt med Evoque det siste drøye året. Nå har Land Rover gitt kompakt-SUVen en ansiktsløftning.

The good, the bad and the ugly

BILTEST: Hadde dette vært en skjønnhetskonkurranse, hadde ikke denne saken blitt lenger enn tittelen. Heldigvis er det mer enn utseendet som betyr noe.

Evoque – liten bil med en stor oppgave

- Style is the answer to everything, sa Charles Bukowski. Har Range Rover Evoque mer å by på enn et beintøft utseende?

Bingolotto?

BRUKTBIL: Brukt Land Rover Freelander skal ha fått voksne menn til å gråte, men er det virkelig så ille som ryktet vil ha det til?

En utdøende rase

BILTEST: Få trodde Porsche ville bygge en SUV. Ingen trodde Porsche ville selge en dieselbil. Nå har vi fått begge deler. Vi lot Porsche Cayenne diesel prøve seg mot to dinosaurkolleger.

Land Rover Defender: Tøffest i gata

Land Rover er 60 år og hva er vel mer naturlig enn en skikkelig jublieumsbil. Defender 90 Puma Soft Top SVX er dens fulle navn. Den har så mange upraktiske sider at man bare må elske den.

Land Rover på sporet

FØRSTEINNTRYKKET: Fremtiden til Land Rover er staket opp. SUVene må bli grønnere, ellers forsvinner de.

Kjappe dinosaurer

BILTEST: Store, tunge og tørste SUV-biler er nå både så sosialt uspiselige og så politisk ukorrekte at de kanskje vil dø ut, på samme måte som dinosaurene i sin tid. Derfor nyter vi den gedigne luksusen mens vi kan...

Den endelige elgtesten

BILTEST: Det er snart mer vanlig med firehjulstrekk på bilen enn penger i banken. Vi tok med oss fire trekkdyr til Finnskogen for å finne ro og noen morsomme veier.

Range Rover Sport TDV6 HSE:
Usportslig SUV

PRØVEKJØRT: Sport-begrepet passer dårlig på Range Rover Sport med dieselmotor.

Land Rover Range Rover Vogue 3.0D:
Eksklusiv aristokrat

PRØVEKJØRT: Nærmest den komplette motsetning til den lille tassen øverst på siden – såvel i størrelse og krefter som pris.

Bilen for de store anledninger

LANSERING: Med Range Rover Sport utstyrt med V8 dieselmotor og 272 hk, når du virkelig nye høyder. Dette er definitivt bilen for de store anledninger.

En klasse opp for Freelander

LANSERING: Med høyere ytelser, mer utstyr og bedre finish dytter Land Rover neste generasjon av Freelander opp i premiumklassen. Der skal den måle krefter med oppgradert BMW X3 etter lansering i Norge i januar/februar.

Range Rover Sport Supercharged

PRØVEKJØRT: Det var vel egentlig et spørsmål om tid før terrengbil-spesialist Land Rover skulle ta opp kampen med de sportslige Porsche Cayenne og BMW X5.

Range Rover Sport

PRØVEKJØRT: Med sportslighet og kraft vil Land Rovers nyeste produkt legge seg på øverste hylle blant firehjulstrekkerne. Interiøret med ekte treverk og ekte alu understreker det.

Land Rover Discovery TDV6: Rule Britannia

PRØVEKJØRT: Nye Discovery er den tredje i rekken fra Land Rover. Med denne har de satt en ny standard for seriøse og fleksible SUV’er.

Land Rover Discovery 3

PRØVEKJØRT: Tredje generasjon av Land Rover Discovery har høy komfort, men det er terrengegenskapene som virkelig imponerer.


Neste 8 artikler