BilNorge.no - Biltester
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny

 Biltester og prøvekjøringer

NORGES STØRSTE TESTBASE!

Over 3500 biler fra 1996-2021
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet BilAutofil (1996-2022).

Saab 9-3 cab (2004-2012)

BILTEST: Svensk, sjarmerende og sikker. Det er kjerneegenskapene til Saab 9-3 som cabriolet.

Lekker svenske med fallgruver

BRUKTBIL: Saab 9-5 var den siste modellen svenskene rakk å komme med før fallet. Det betyr at innkjøpsprisen kan være lokkende, men vit hva du går til.

Taket nede for mindre penger

BRUKTBIL: Roadster-lykken trenger ikke være langt unna. Her finner du de beste brukt-kabriolet-tipsene i din prisklasse.

Svensktoppen

BILTEST: Sveriges industrielle stoltheter er på utenlandske hender. Hva er igjen, og hvem tar seieren i månedens utgave av Svensktoppen?

Ti for familien til under 200.000

Vi nordmenn elsker å ta med halve huset når vi skal ut å reise, derfor er vi så begeistret for stasjonsvogner. Her er 10 brukte du får tak i til under kr 200.000.

Noe å samle på?

BRUKTBIL: Flere bilforhandlere vegrer seg mot å ta Saab i innbytte, men Saab 9-3 SportSedan kan faktisk være et godt kjøp!

Saab har tatt av igjen

Førsteinntrykket: 100 dager etter at Spyker overtok Saab har den svenske produsenten fått luft under vingene igjen. Nå er den nye 9-5 lansert.

Med flagget til topps!

NETTKJØRT: Om 9-3X blir den siste Saab som ruller ut av Trollhättan, blir det i hvert fall et verdig punktum.

Saab 9-3X uten X

NETTKJØRT: Stadig flere bilfabrikker kommer med tohjulsdrift på sine etablerte firehjulsdrevne modeller. Er det bare vi som blir forvirret?

9-3X: Mer allroad enn offroad

FØRSTEINNTRYKKET: En svale gjør ingen sommer, og 9-3X kan neppe redde Saab alene. Ideen er ikke dårlig, men har ett problem.

Sommercab for norsk høst?

Om du synes høsten er mørk og trist kan du forsøke å muntre deg opp med noe av det guleste bilverdenen har å by på akkurat nå.

Turbotrykk og bakkekontakt

PRØVEKJØRT: Mens konkurrentene har hatt firehjulsdrift på programmet i årevis, har Saab så langt bare hatt drift på forhjulene. Etter grundig testing og utprøving med over en million kilometer på testbaner og i krevende omgivelser, er de nå klare med sitt nye system basert på Haldex generasjon 4.

Saab fester grepet

FØRSTEINNTRYKKET: Endelig har Saab fått grep i alle fire hjørner. Det markeres blant annet med en heftig spesialutgave.
Endelig en Saab med 4x4

PRØVEKJØRT: Den viktigste endringen på Saab 9-3 i 2008 handler ikke om lett karosseriretusj og mer dieselpower, men om Saabs egen inntreden i en firehjulsdrevet verden.

Nytt liv i gamle 9-5

PRØVEKJØRT: Plutselig en dag forsvant den italienske teksten fra menyen i Pixbo. Det var den dagen den nye 9-5 ble den gamle 9–5 enda en stund.

Den siste i rekken? "Ny" 9-5

LANSERING: De første produksjonsutgavene av den "nye" 9-5 trillet av båndet mandag i denne uken. Noen dager etter var vi i Sverige og kjørte de første eksemplarene.

Saab 9-3 SportCombi

PRØVEKJØRT: En 9-3 stasjonsvogn kan komme som en beroligende faktor på et samfunn som lenge har vært truet av innskrenkninger. Kommer modellen tidsnok?

Nye Passat møter Avensis, Mondeo, Mazda 6, Peugeot 407 og Saab 9-3

BILTEST: Seks skarpskodde deltakere til tross, familiebilklassens ferskeste utfordrer, Volkswagen Passat, må først og fremst bryne seg på fjorårets “norgesmester” Toyota Avensis.

Saab 9-3 1.9 TiD: Ny diesel

PRØVEKJØRT: Saab 9-3 har hatt en 2,2-liters dieselmotor fra GM inntil nylig, men nå er dieselmotoren hentet fra Fiat.

Saab 9-3: Variasjoner over et tema

NETTKJØRT: Saab 9-3 Sport Sedan leveres med et godt utvalg av motorer og utstyrsnivåer. Vi tok for oss to av ytterpunktene.

Volvo S40 2.4i møter Audi A4 1.8T og Saab 9-3 1.8i

BILTEST: Med sin nye S40 tar Volvo farvel med gjennomsnittskjøperen og sikter seg høyere opp på statusstigen. Vi lar svenskenes nye trumfkort møte en etablert landsmann og en høyt profilert tysker - som alle fokuserer på sikkerhet og kvalitet.

Saab 9-5

BRUKTBIL: Med 9-5 greide Saab å sende ut en bil som ikke var plaget av store barnesykdommer. Sikkerhet og utstyrsnivå er fortsatt på høyden.

Saab 9-3 Cabriolet: Helårscabriolet

PRØVEKJØRT: Typisk Saab, og med karakter – 9-3 Cabriolet er en viktig modell for svenskene, godt at de har lykkes.

Saab 9-3 2.2 TiD

PRØVEKJØRT: Dieselmotoren passer utmerket i Saab 9-3, og gjør den til en reiselimousin.

Saab 9-3 2.0t Sport Sedan

BILTEST: 9-3 Sport Sedan skal redde Saab, en ikke enkel oppgave i et segment der konkurransen er knallhard. For å finne ut hva nykommeren duger til tok vi den med på en snartur til Paris.


Neste 17 artikler