BilNorge.no - Biltester
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny

 Biltester og prøvekjøringer

NORGES STØRSTE TESTBASE!

Over 3500 biler fra 1996-2021
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2021).

Subaru XV og Forester e-Boxer satt på prøve

WIEN: Endelig kan også Subaru by på hybrider, vel og merke uten ledning. Her er våre førsteinntrykk etter å ha kjørt XV og Forester e-Boxer under krevende forhold, på bane og i offroadløypa.

SUV-trend i tiden

BILTEST: SUV/crossover er trendy, og ingen bilgruppe vokser for tiden raskere enn denne. Det betyr at hver tredje nordmann som handlet ny bil i fjor, valgte SUV/crossover. I vår test av fire høyaktuelle SUV-er trekkes sterke og svake sider ved Opel Grandland X, Peugeot 3008, Skoda Karoq og Subaru XV fram.

Crossover med snert

BRUKTBIL: Subaru XV ser kul ut, har firehjulsdrift på alle modeller og kan gi mye bruktbil for pengene. Bare husk å prøvekjøre den først.

Ny Subaru XV på vei

FØRSTEINNTRYKK: Subaru er klar med generasjon to av sin kompakte SUV. Vi har kjørt bilen på lukket bane, månedsvis før andre norske medier slipper til.

Kjøreglede på alle fire

BILTEST: Bilene i denne testen henvender seg til eiere med et tydelig forhold til bil. Men makter nye Subaru Levorg å hevde seg mot etablerte Mazda 6 stasjonsvogn og BMWs 3-serie Touring? Les videre, så ser du hvordan det ender.

Hyttekongen

BRUKTBIL: Subaru Outback startet en moderne trend for over 20 år siden, en oppskrift som ikke har gått ut på dato.

Den eneste man trenger

NETTKJØRT: I en ideell verden hadde garasjen vært fylt av forskjellige biler til forskjellig bruk. Men hva om man skal ha en bil til alt? Subaru Outback kan være løsningen.

Sporty Subaru

BARCELONA: En helt ny Subaru spekket med kjøreglede kommer til Norge i disse dager. Vi har kjørt den.

Blått til lyst

BILTEST: På papiret kan Subaru WRX STi og VW Golf R virke veldig like. Men å trekke en slik konklusjon er ikke verdt papiret den skrives på en gang.

Ny Outback på veien

LJUBLJANA: Subaru Outback startet en ny trend da den debuterte i 1995. Nå er femte generasjon klar. Vi dro til vakre Slovenia for å sjekke om den lever opp til forventningene.

Praktiske hyttebiler

BILTEST: Flere bilmodeller kommer i røffere spesialutgaver av stasjonsvognene for å fri til kundene som føler at de har behov for litt høyere bakkeklaring og firehjulsdrift – med andre ord landets hytteeiere.

Subaru WRX STI på veien

FØRSTEINNTRYKKET: Subaru lanserer sin rå entusiastbil i ny innpakning. Vi dro til Stockholm for å prøve vidunderet, på bane og vei.

Fast & furiøs

BILTEST: Du føler deg enda dummere når du kjører deg fast med firehjulsdrift.

Lekestue

BILTEST: Det hyler i dekk og skinner i brede smil – årets store GTI-test leverte varene og avslørte forskjellene.

Mer sport i Forester

FØRSTEINNTRYKK: Komforten er bedre, støynivået er lavere – men først og fremst er endelig bensinturboen tilbake.

Breddesport

NETTKJØRT: Når to japanske produsenter slår sammen sine ressurser for å bygge en rimelig sportsbil, blir det morsomt. Vi har kjørt Subaru BRZ.

De 4 samuraier

BILTEST: Fire japanske bilmerker står på startstreken denne gang for å understreke SUV-dominansen fra soloppgangens land. To av bilene skilte seg tidlig ut i en knallhard kamp om å bli testens vinner.

Frisker opp gammel traver

FØRSTEINNTRYKKET: Siste versjonen av Subaru Outback er det absolutt verdt å ta en nærmere titt på.

Nytt solid trekkdyr

Subaru Forester har stort sett vært synonymt med solid og problemfri SUV i mellomklassen. Nå er det klart for en ny modell.

BRZ: Lekent fra Subaru

Førsteinntrykket: Lett og med lavt tyngdepunkt har Subaru BRZ gode forutsetninger for å gjøre det den skal, sørge for å plassere et fett smil i ansiktet på føreren

Subaru satser tungt med XV

FØRSTEINNTRYKK: Subaru XV skal gi Mitsubishi ASX og Nissan Qashqai konkurranse. Målet er å selge 2000 biler neste år. Vi har kjørt nykommeren i Italia i dag og i går.

Solid og kjøreglad kompakt-SUV

BRUKTBIL: God kvalitet og mye kjøreglede gjør Subaru Forester til et spennende bruktbilkjøp.

Ti for familien til under 200.000

Vi nordmenn elsker å ta med halve huset når vi skal ut å reise, derfor er vi så begeistret for stasjonsvogner. Her er 10 brukte du får tak i til under kr 200.000.

Sedate sedaner

BILTEST: Disse duellantene har fire fellesnevnere: Sedaner, sterke bensinmotorer, firehjulsdrift og CVT-girkasse. Klarer nykommeren fra Suzuki å tukte den veletablerte Subaruen?

Kraftsenteret

NETTKJØRT: En meget god boxerdiesel og firehjulstrekk gjør Subaru Impreza lett å like.


Neste 25 artikler