BilNorge.no - Biltester
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny

 Biltester og prøvekjøringer

NORGES STØRSTE TESTBASE!

Over 3500 biler fra 1996-2021
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2021).

Framtid vs. tradisjon

BILTEST: Når Lexus i løpet av høsten lanserer den første bilmodellen med elmotor, er de så opptatt av å skåne kundene at de tar dem under begge armene og løfter dem forsiktig inn i den elektrifiserte teknologien. BMW gjorde det motsatte med i3.

OldSchool

PRØVEKJØRT: Til tross for et friskt ytre, føles Lexus RX 450h litt gammeldags.

El-Lexus med lang lade-tid og kort rekkevidde

I løpet av oktober slipper Lexus løs elektrisk UX 300e i Norge. Den burde hatt bedre rekkevidde og større hurtigladefart.

Påkostet og kompakte

BILTEST: Lyst på SUV, men ikke for stor og gjerne av det litt finere slaget? Audi Q3, Lexus UX 250h og Volvo XC40 har mange fellestrekk inkludert firehjulsdrift, men de er også ganske forskjellige.

Premium-utfordrerne

BILTEST: Hva har DS 7 å stille opp med i premiumkampen? Vi målte den mot oppgradert Lexus NX 300h, og ble ganske overrasket over utfallet.

Et definisjonsspørsmål

BILTEST: Hva er egentlig luksus? Tyskland og Japan ser tydeligvis på ordet med litt forskjellige øyne.

Viktig tilskudd

I fjor solgte Lexus 1000 biler i Norge. Da sier det seg at en ny modell med et realistisk salgsmål på rundt 400 er et viktig tilskudd. Her er det nemlig volum som teller.

Da Ford yppet mot Lexus

BILTEST: Ford strekker seg mot premium med Vignale. Men holder konseptet mål i møte med ekte premium? Her ser du hvordan det gikk da oppgradert Ford Kuga i Vignale-innpakking møtte Lexus NX 300h.

LS 500h – flotteste og sikreste Lexus til nå

Hør her kronprins Haakon: Du vil ikke angre om du bytter ut din snart ti år gamle LS 600h med splitter nye LS 500h. Langt mer miljøvennlig er den også.

Proppet med bilglede

BILTEST: Det er lett å drømme seg bort i Lexus RC 300h og Mercedes C200 Coupé, men vi fant til slutt veien tilbake til virkeligheten.

Prøvekjørt: Lexus’ flotteste

PRØVEKJØRT: Det er noen år siden Lexus hadde en virkelig «halo car» i porteføljen, men når de nå har LC500h i utstillingslokalene er det umulig å ikke la seg fascinere.

Når staten sponser hestekrefter

BILTEST: Det er nesten litt utopisk at mer effekt gir mer rabatt. Men for de svære hybrid-SUV-ene er det faktisk tilfelle.

Dyre og deilige

BILTEST: Mercedes nye GLC 220d koster fort 845.000 kroner. Like fullt er rattet iskaldt i høstkulda og rett avstand til pedalene må stilles inn manuelt. Les hvordan duellen med Lexus NX 300h endte.

Jakten på kjærligheten

BILTEST: Hvordan kan to så like biler være så forskjellig? Og hvilken ender jeg opp med å forelske meg i?

Alternativ premiumsedan

BRUKTBIL: Andre generasjon Lexus IS er et godt outsider-valg til de mer etablerte premiumsedanene på markedet.

Et friskt alternativ

LISBOA: Nye Lexus RX450h står frem som et godt alternativ til tyske premiumdoninger, ikke minst på pris.

Teknologi møter natur

BILTEST: Tre dager, to hybrid-SUVer og verdens vakreste landskap møtes når vi tar Mitsubishi Outlander PHEV og Lexus NX300h med på fjelltur.

Langtur med liten Lexus

NETTKJØRT: CT200h er minstemann i Lexus-familien. Klarer den å kombinere liten størrelse med ekte Lexus-følelse?

Enkel å eie – enkel å bruke

PRØVEKJØRT: I Lexus NX 300h er det bare å sette seg inn, trykke på knappen – og kjøre i vei.

Utfordreren

Nettkjørt: Lexus IS300h er underdog i det fryktede premiumsegmentet. Her regjerer 3-serie, A4 og C-klasse. Kan nykommeren vippe tyskerne av pinnen?

Mer folkelig Lexus

NETTKJØRT: Da Lexus lanserte sin nye GS i Norge for et par år siden, sto ikke kundene akkurat i kø. Men nå håper importøren flere vil vurdere en GS som alternativ til en europeer.

Lexus oppgraderer CT 200h

FØRSTEINNTRYKKET: CT 200h har vært den viktigste Lexus-modellen siden den kom på markedet i 2011. Nå er tiden moden for en facelift.

Klassekampen

BILTEST: Lexus IS har gitt oss den største grillen øst for Texas. Uten stasjonsvogn i sortimentet må den slåss om de ikke altfor mange kundene som ikke synes sedan er sedat. Vi lot nykommeren bryne seg på Mercedes-Benz C-Klasse.

Utfordrer på bortebane

FØRSTEINNTRYKKET: Det er ikke lenger nok for Lexus å være den mest miljøvennlige bilen i sin klasse, nye IS300h vil også konkurrere med tyskerne på kjøreglede og design.

Mesterklasse

BILTEST: Lexus har hatt et solid grep om de hybride premiumkundene, nå får de tøff tysk konkurranse.


Neste 25 artikler