BilNorge.no - Biltester
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny

 Biltester og prøvekjøringer

NORGES STØRSTE TESTBASE!

Over 3500 biler fra 1996-2021
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet BilAutofil (1996-2022).

Tesla Model Y Long Range

PRØVEKJØRT: Etter år med venting har Tesla i et forrykende tempo lansert Model Y som kanskje er den beste elektriske SUV-en akkurat nå, og helt klart Teslas mest interessante sett med norske øyne. Pris fra 534.900 kroner

Hybride utfordrere

BILTEST: Mitsubishi og Volkswagen er igjen blitt konkurrenter og møtes ved stikkontakten. Vi ser nøyere på hva som skiller og forener Mitsubishi Eclipse Cross og VW Tiguan eHybrid.

Originalen

PRØVEKJØRT: Som en av de raskeste fossile til under 500.000 kroner, appellerer Golf GTI til dem som har dårlig tid.

Bentley Bentayga hybrid

PRØVEKJØRT: Bentley Bentayga hybrid er ikke bare bilen for de store anledninger, størrelsen tilsier at den bør kontraheres framfor å kjøpes.

En litt flottere el-VW

Er 18.000 kroner et passende tillegg for å oppgradere fra VW ID.4 til den litt tøffere kupe-SUV-en ID.5? Tja, det vil kun tiden vise. Uansett er de første bilene i Norge nå, men med måneders leveringstid for dem som ikke allerede har bestilt.

Stor og nå ladbar

PRØVEKJØRT: Hvorfor betale 810.000 kroner for Kia Sorento med 204 dieselhester, når 265 ladbare bensinhester koster 150.000 kroner mindre?

Seierherrene

BILTEST: Noen trenger god plass, andre veksler ekstra beinplass i baksetet inn i mer premium innpakking. Møt tre høyaktuelle elbiler: Mercedes EQA 250, Skoda Enyaq og VW ID.4.

Den italienske jobben

BILTEST: Fiat har gjort jobben og elektrifisert legenden 500, men det var Mini filmteamet valgte til de spektakulære kjørescenene nord i Italia i «The Italian Job» i 1969 og i oppfølgeren 34 år senere.

I pose og sekk

BILTEST: Velger du en ladehybrid får du i både pose og sekk: en nullutslippsbil når du vil, og null rekkeviddeangst når du skal langt. Mercedes Benz A250e og VW Golf eHybrid er to attraktive kompakt-varianter.

Diesel og ladbart

PRØVEKJØRT: Prisen du betaler for å spare 223.000 kroner er 155 liter mindre bagasjerom. Velkommen til Mercedes-Benz GLC 300de Plug-in.

Familie-Porschen

PRØVEKJØRT: Du ønsker deg en sportsbil, men familielivet krever en stasjonsvogn med firehjulsdrift. Og den skal helst være elektrisk. Valget er såre enkelt: Porsche Taycan 4 Cross Turismo.

Stor bil – store ambisjoner

PRØVEKJØRT: BYD går elektrisk inn i Europa, og starter for sikkerhets skyld i Norge. SUV-en Tang er like stor som ambisjonene, hvilket betyr å bli godt synlig på norske veier i løpet av høsten.

Bestselger møter utfordrer

BILTEST: Til tross for ulikhetene møtes Audi og Ford i skjæringspunktet mellom e-tron 50 Advanced Business og First Edition av Mustang Mach-E. Hva forener og hva skiller disse 600.000-kronersvariantene av de to elbilene?

Litt tøffere

PRØVEKJØRT: Legg til bokstavene GR, og du har Toyotas tøffeste C-HR.

Maxus Euniq 6, stor kineser til budsjettpris

PRØVEKJØRT: Når kinesiske Maxus nå lanserer SUV-en Euniq6 i Norge handler det først og fremst om å krige på plass og pris.

Renault Mégane E-Tech, en elbil verd å vente på

2022 byr på mange interessante elbiler. Renault Mégane E-Tech er blant dem det er verd å vente på.

Audis neste bestselger?

PRØVEKJØRT: Kompakte Q4 e-tron har alt i seg til å bli Audis neste bestselger. Men billig er den ikke etter noen kjekke tilvalg.

Endelig 4x4 på ID.4

PRØVEKJØRT: VW ID.4 GTX gir ikke GT-følelse i nærheten av bensinfetteren GTI. Men firehjulsdriften kommer garantert til å gjøre ID.4 GTX til en av bestselgerne i Norge.

Litt sinna katt

PRØVEKJØRT: Det er fortsatt lov å handle bil som får hjertet til å banke ekstra, litt på grunn av lyden, men mest på grunn av egenskapene.

Ariya på norske veier

Ventetiden er snart over. I juni ankommer de første eksemplarene av Ariya, Nissans nye elektriske ansikt som på sikt tar over for Leaf.

For teknologioptimister

PRØVEKJØRT: Det er ganske optimistisk å lansere en splitter ny bilmodell som for tiden kun kan tankes på én fyllestasjon i landet. Men Toyota tør - og nå er neste generasjon hydrogendrevne Mirai her.

Vanedannende

PRØVEKJØRT: I Touareg har Volkswagen forsøkt å tone ned hvor flott bilen egentlig er, for ikke å skygge for Audi, Porsche og ikke minst for Bentley.

De nye utfordrerne

BILTEST: Ladehybrider var for få år siden synonymt med Mitsubishi Outlander, med tillegg av noen få europeiskbygde modeller. Nye utfordrere doblet salget av ladehybrider i 2020. Vi har testet tre av dem: BMW X1, Jeep Compass og Toyota Rav4.

Hverdagshelten

PRØVEKJØRT: Skoda Octavia er sliteren som gjennom 25-års innsats har avansert til å bli mange familiers hverdagshelt. Nå melder fjerde generasjon seg til tjeneste, og selvfølgelig fortsatt også som stasjonsvogn med dieselmotor og firehjulsdrift.

Det fossile livet

PRØVEKJØRT: Jubileumsutgaven er trolig den beste varianten Mazda har laget av CX-5.


Neste 25 artikler