BilNorge.no - Biltester
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny

 Biltester og prøvekjøringer

NORGES STØRSTE TESTBASE!

Over 3500 biler fra 1996-2021
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2021).

Allværssportsbilen

BRUKTBIL: Audi TT med firehjulstrekk er sportsbilen du like gjerne kjører sommer som vinter.

Toppløs TT-inspirasjon

NETTKJØRT: Lange sommerkvelder og toppløs bil kan være inspirasjonskilde til så mangt. Som for eksempel en egen Audi TT-sang.

Audi TT/TTS på veien

FØRSTEINNTRYKK: Vi dro til Spania for en forsmak på nye Audi TT og TTS. I tillegg til spanske landeveier la vi inn noen runder på den krevende Ascari-banen.

10 takløse under 150.000 kroner

BRUKTBIL: Uansett hvor mye vi klager på været, kommer det alltid dager der vi ønsker å åpne opp og være ute også bak rattet. Her er vår guide til 10 cabrioleter du kan kjøpe uten å blakke deg fullstendig.

Overskuddsfenomenene

BILTEST: Audi TT, Peugeot RCZ og VW Scirocco burde ganske sikkert være biler som var på svartelista til miljøorganisasjonene. Dette er ikke biler du kjøper fordi du trenger dem, men fordi de gir deg lyst til å kjøre bil.

Momentant fra Audi

FØRSTEINNTRYKKET: Den styrer like bra, sitter fortsatt som klistra og ser nesten helt lik ut – men dreiemomentet gjør forskjellen i en oppgradert TT.

Alle gode ting er fem

FØRSTEINNTRYKKET: Inspirert av de legendariske turbofemmerne som ga Audi rallysuksess på 80-tallet, er TT RS på plass med 340 hester og en motorlyd som får deg til å hyle om kapp med turboen.

Mer enn bokstavlek

PRØVEKJØRT: En liten S bak TT viser at dette er den kraftigste Audi TT noensinne. Så da gjenstår spørsmålet: Er mer fart nok?

Audi TT: Dieselracing for gatebruk

PRØVEKJØRT: Audi hevder de har laget den reneste sportsbilen i verden – det har de gjort ved å putte sin TDI-motor i TT.

Bløt på toppen

PRØVEKJØRT: Audi TT Roadster har beholdt det klassiske taket, soft top, men ellers har materialer og teknologi sørget for at dette er en høyst moderne og sportslig toseter.

Taktfaste svingmestere

BILTEST: Begge er sportslige coupéer som trives på svingete landevei. Den ene har fått en ansiktsløfting, mens den andre har kommet i helt ny utførelse. Hvilken skal vi velge? Hjertet sier ja takk til begge, men når fornuften får råde blir valget enklere.

Audi Tar Teten

PRØVEKJØRT: Andre generasjon TT er en ren nytelse å kjøre. Ikke er den så verst å se på heller.

Audi TT:
Perfeksjonistisk coupé

PRØVEKJØRT: Audi TT ble en suksess da den ble lansert for åtte år siden, nå er en verdig arvtager her, med stor kjøreglede og høy kvalitetsfølelse.

Audi TT: Lett fordøyelig og velsmakende

NETTKJØRT: Mens den opprinnelige TT har et utseende man enten elsker eller hater, er den nye lettere spiselig. Men selv om utseendet blir litt mer moderat, er den fortsatt tro mot sine røtter.

Audi TT skal ha ESP: Store prisforskjeller

BRUKTBIL: Audi TT er sportslig, tøff, dynamisk og populær som brukt.

Audi TT 3.2 Quattro

PRØVEKJØRT: En 3,2-liters V-sekser i en Audi TT er heftig nok, men det heftigste med denne bilen er den nye gearkassen. Den sjalter kjappere enn du visste du hadde behov for.

Til Norges tak i TT Roadster

NETTKJØRT: Når sommerværet en sjelden gang slår til på Østlandet, hva frister vel da en bilentusiast mer enn en tur i åpen bil? Vi dro til Norges tak for å kjøle oss ned i et prektig eksemplar, en Audi TT Roadster.

2000-bilen Sportsbilklassen: Audi TT Roadster

PRØVEKJØRT: Aldri har sportsbilentusiastene hatt så mye å velge blant. I denne klassen er Audi TTs suksess udiskutabel, og Roadsteren er enda sterkere når det gjelder karakter.

Audi TT Roadster og Porsche Boxster S: Sol, sommer og 477hk

BILTEST: Boxster har fått kraftigere motor og Audi har kappet taket av TT. Boxster S og TT Roadster er blitt biler for dem som elsker vind i håret og vil ha mer motor enn de trenger.

Audi TT Coupé Quattro

PRØVEKJØRT: I stua har jeg en lekkert utskåret Audi TT i tre. Jeg har den ikke der fordi den er så vakker, men fordi den vekker følelser – positive følelser.

Audi TT Coupé

PRØVEKJØRT: Den er vågal og rå. Få vil bruke ordet pent for å beskrive Audis kompromissløse sportskupé. Potent er derimot et ord som faller naturlig.

Audi TT Coupé og Roadster

PRØVEKJØRT: Jeg må innrømme at rynkene i pannen ble dypere enn vanlig da jeg så de første bildene av Audi TT Coupé, en av stjernene på fjorårets Frankfurtutstillingen. Da bildene av Roadsteren ankom fra Tokyoutstillingen, ble rynkene erstattet av et smil. Jeg synes fortsatt ikke de er pene, men du verden så tøffe, akkurat hva jeg kunne tenkt meg en lun sommerkveld på svingete vestlandsveier.