BilNorge.no - Biltester
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny

 Biltester og prøvekjøringer

NORGES STØRSTE TESTBASE!

Over 3500 biler fra 1996-2021
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2021).

Praktiske - men glemt

BILTEST: Hva skjedde med de gjennompraktiske flerbruksbilene, utviklet for å gjøre hverdagen enklere for alle og særlig for barnefamilier? SUV-ene spiste dem til lunch, og flerbruksbiler står knapt å bilkjøperes handleliste.

Endelig 4x4 i Ford S-Max

Den største nyheten når Ford nå fornyer populære S-Max, er at flerbruksbilen også blir å få kjøpt med firehjulsdrift i kombinasjon med sju seter, automatgir og dieselmotor.

Flerbruksbil for alle

BRUKTBIL: Ford S-Max er på mange måter en perfekt flerbruksbil for den som liker å kjøre – men hvordan er den som bruktbil?

Familiebussene moderniseres

FØRSTEINNTRYKK: Med rommelig plass, fine kjøreegenskaper og mulighet for sju seter er begge Fords ”familiebusser» Galaxy og S-Max rett rundt hjørnet i ny drakt.

Sommerforelskelsen

NETTKJØRT: Ford S-Max er antagelig den eneste syvseters flerbruksbilen du kjøper fordi du har lyst, ikke fordi du trenger den.

Familiens beste venn

BILTEST: Når store biler med mulighet for sju sitteplasser også byr på tilnærmet personbilkomfort, er de utvilsomt et alternativ til minibusser – hvis bagasjen din er beskjeden.

S-Max på første klasse

PRØVEKJØRT: Med 220 hester på stallen, rikelig med utstyr og vanlig S-Max-rommelighet, er ikke dette den verste måten å transportere familien på.

Vi tester 7-setere

BILTEST: Alle fire har Grand eller Max i navnet, så vi kan trygt kalle det stormøte da nykommeren Citroën C4 Grand Picasso utfordret Ford S-Max og de mer etablerte Mitsubishi Grandis og Renault Grand Scenic.

Ford S-Max 1.8 TDCi Titanium:
Sporty familiebil

PRØVEKJØRT: Med S-Max har Ford en spennende bil i det viktige fleksibil-segmentet.

Ford S-Max og Galaxy:
Ulike søsken

PRØVEKJØRT: Ford skal bli familiens beste venn – igjen. Flerbruksbiler med tre seterekker med plass til syv. Fleksibel innredning der vi selv med ti tommeltotter kan legge ned setene. S-Max kommer i mai og Galaxy i september. De er like, men ganske så forskjellige.

S-Max: Praktisk eleganse

LANSERING: Du vil gjerne ha en bil som kan brukes til alt og intet. Den skal ikke se ut som en kassevogn. Innredningen skal være fleksibel og selv med 10 tommeltotter skal du kunne legge ned setene. Da er Fords nye S-Max en bil for deg. Vi har kjørt den i Spania.