BilNorge.no - Biltester
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny

 Biltester og prøvekjøringer

NORGES STØRSTE TESTBASE!

Over 3500 biler fra 1996-2021
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2021).

Brukt SUV til under 250.000

BRUKTBIL: Dårlig rygg, dårlig adkomstvei til hjemmet eller aktiv livsstil er alle argumenter for å kjøpe SUV. Likevel tror mange at denne klassen er forbeholdt «pengefolket». Her viser vi at det ikke nødvendigvis trenger være sant.

Nå går den lenger på strøm

PRØVEKJØRT: Med større batteri har den avgiftsfrie ladbare hybriden Mini Cooper S E All4 Countryman blitt enda mer fornuftig.

Mini med en-boks

Plutselig, i BMWs NexGen-serie, dukker det opp et forslag fra Mini som de kaller Urbanaut. Miniens far, Alec Issigonis, ville nok likte det.

Trivsel i nærmiljøet

BILTEST: Naturligvis kan du kjøre hvor langt du vil med Audi A1 og Mini Cooper, men begge trives best i nærmiljøet.

MINI Cooper SE på veien

NETTKJØRT: Nå kommer endelig MINI i helelektrisk utgave. Vi har kjørt bilen på amerikanske veier.

Mini Cooper (R56)

BRUKTBIL: Jo større motor – jo morsommere bil. Men det kan også bety flere problemer.

SUV-en som ikke er SUV

BRUKTBIL: Lyst på SUV, men ikke SUV-SUV? Lyst på morsomme kjøreegenskaper, men likevel plass til en liten familie? Lyst på noe som ikke er tysk, men likevel litt tysk? Mini Countryman er svaret.

Se på oss!

BILTEST: Mini Clubman er noe så spesielt som en bil med seks dører. Helt nye Audi Q2 er en … Audi.

Fifty-fifty i duellen

BILTEST: Sjelden har to biler som virker så like, vært så forskjellige. Bli med på cab-tur i vårsola.

Prøvekjørt: Mini Countryman

PRØVEKJØRT: Mini Countryman har blitt voksen, og er i langt større grad en skikkelig familiebil. Og når den ladbare hybriden kommer, ligger den an til å bli en stor hit.

Stil og fremkommelighet

BILTEST: Produsentene av testbilene hevder begge å ha de beste firehjulsdriftsystemene i klassen. Så hils på kliss nye Jeep Renegade og den noe tilårskomne Mini Countryman ved foten av Vikersundbakken.

Clubman - beste Mini noensinne?

STOCKHOLM: Nye Clubman er ikke bare historiens største Mini, men kanskje også den beste. I Norge lanseres den om få dager. 4x4 kommer senere.

Lysten trumfer fornuften

NETTKJØRT: Mini John Cooper Works er en tøysete bil. Så tøysete at jeg ikke burde ha lyst på den, men tøyset er smittsomt.

Esset blant småbilene

FØRSTEINNTRYKK: Det er summen av kjøreopplevelse, ytelser, design og historie som – inn i tredje generasjon – fortsatt gjør Mini unik.

Moderne retrocab

BRUKTBIL: En Mini er morsom å kjøre med tak, men ønsker du en bruktbil med mer luft i håret er ikke en Mini Cab et dårlig alternativ.

Minimalt

FØRSTEINNTRYKKET: 218 hester i en kompakt SUV-coupé – det er jo bare til å smile bredt av!

Vinterlek i bakken

Den norske Mini-importøren tror snaut hundre kunder er lekne nok til å kjøpe kompakt-SUV-coupeen Paceman.

Den ultimate Mini

FØRSTEINNTRYKKET: Mange elsker de nærmest gokart-lignende kjøreegenskapene i en Mini. Aldri har de kommet bedre til rette enn i Mini John Cooper Works GP. Vi har kjørt den lille bomba på bane.

Alle gode ting er sju

FØRSTEINNTRYKK: Det er ikke noe nytt at Mini bruker forskjellige navn, men aldri har utvalget vært større enn i dag. Her er sjuende gren på stammen.

10 takløse under 150.000 kroner

BRUKTBIL: Uansett hvor mye vi klager på været, kommer det alltid dager der vi ønsker å åpne opp og være ute også bak rattet. Her er vår guide til 10 cabrioleter du kan kjøpe uten å blakke deg fullstendig.

Landsbymoro

Om tre uker viser Mini sin Countryman som John Cooper Works edition i Genève. BilNorge.no har allerede kjørt den der den hører hjemme, på glatte snøveier.

Lekent fra Mini

FØRSTEINTRYKKET: Frem til nå har Mazda vært det eneste roadster-alternativet for folk flest. Nå blir de utfordret av Mini.

Kompakt kjøreglede

FØRSTEINNTRYKKET: Et hjul i hvert hjørne, to seter og et brukbart bagasjerom. Vi har som første norske nettsted kjørt Mini Coupé.

Vi er alle individualister

BILTEST: En diger Mini og en Nissan som ser ut som noe som nettopp har kommet opp av vannet – kom ikke og si at man ikke kan velge noe annerledes.

Form foran funksjon

BILTEST: To småbiler med særpreg, den ene mer sær enn den andre. Mens den ene har en design som til de grader går ut over funksjonen, har den andre klart å kombinere form og nytte på en mer praktisk måte.


Neste 19 artikler