BilNorge.no - Biltester
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny

 Biltester og prøvekjøringer

NORGES STØRSTE TESTBASE!

Over 3500 biler fra 1996-2021
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2021).

Den moderne arbeidshesten

BILTEST: I riktig gamle dager var det hesten som gjorde jobben når tunge lass skulle flyttes. Nå har hesten fire hjul og lasteplan. Pickupen er det moderne menneskets arbeidshest.

Fortiden møter fremtiden

BILTEST: Er nye Toyota Prius virkelig så drivstoffgjerrig som reklamen skal ha det til? For å finne ut av det tok vi bilen på langtur sammen med Skoda Octavia.

Hybridkongen

BRUKTBIL: Hybrid-løsningen gir økonomisk kjøring, utstyrsnivået skjemmer premiumbiler og kvaliteten er skuddsikker. Møt Toyota Prius.

Hybrider mot diesel

BILTEST: Er dieselmotor fortsatt det beste motoralternativet for familiestore SUV-er? Om vi ikke har alle svarene i denne testen hvor tre av de mest kjøpte familie-SUV-ene utfordrer VW Tiguan, drøfter vi problemstillinger du bør tenke over.

Toyota Prius Plug-in Hybrid

BARCELONA: Når Toyota nå lanserer andre generasjon Prius Plug-in, er de fullstendig klar over at de må gjøre en bedre jobb enn tidligere. Vi har kjørt nykommeren, og det er tydelig at Toyota har lyttet til kundene.

På glattisen med fornyet GT86

Toyota har pusset opp sin sportsbil GT86 visuelt, men under panseret er alt som før.

Tøffere på toppen

BILTEST: Hvor mye bil kan man egentlig få for 300.000 kroner? Ganske mye, skal det vise seg.

Cool Toyota

MADRID: Vi har kjørt en av Toyotas viktigste nyheter på lenge. Navnet skjemmer ingen – her er Toyota C-HR.

Klart for hydrogen-Mirai i Norge

609.500 kroner er prisen Toyota forlanger når brenselcellebilen Mirai nå blir å få kjøpt i Norge.

Ny Prius på veien

Valencia: Det er snart 20 år siden Toyota lanserte sin første Prius, den gang basert på en ganske kjedelig Corolla sedan. Nå lanseres fjerde generasjon av den populære hybriden – på en helt ny plattform, bedre og mer praktisk enn noensinne.

Hybrid på alle fire

ALICANTE: Diesel er ikke kult lenger, mener Toyota. Helt greit det, når nye RAV4 Hybrid er såpass vellykket som dette.

Evighetsmaskinen

BRUKTBIL: Toyota Land Cruiser har et bunnsolid rykte. Det gjør at den holder seg godt i pris på bruktmarkedet.

Miljø-offensiv fra Toyota

PRØVEKJØRT: I løpet av 24 timer har Toyota presentert detaljer på ny Prius, kommet med sitt sjette miljømanifest (frem til år 2050) og latt oss kjøre den nye Mirai. Alt hver på sin kant.

Smartere enn smart

BRUKTBIL: Toyotas minstemann er på vei ut av produksjon. Bilen som ved lanseringen ble betegnet som en bybil med høy meterpris, er nå et fornuftig bruktbilvalg.

Offensiv Toyota med fornyet Avensis

FØRSTEINNTRYKK: Toyota har forbedret familiebilen Avensis på de fleste punkter. Den kjører langt bedre, er mer stillegående og har fått dieselmotorer fra BMW. Spørsmålet er bare om det likevel er nok så lenge biltypen er blant taperne?

Kompakte stasjonsmestere

BILTEST: Honda hevder å være verdensmester i bagasjerom i kompaktklassen, men møter heftig konkurranse fra hybride Toyota Auris og ikke minst fra klasseleder VW Golf.

Ypperlig førstegangshybrid

FØRSTEINNTRYKK: To år etter lansering har Toyota finpusset sin Yaris hybrid-suksess. Hjemmehjelpens våte drøm har fått har fått et tøffere utseende for å lokke til seg den yngre garden.

For urban for Norge?

FØRSTEINNTRYKK: De minste bilene, Toyota Aygo inkludert, er biler for dem som helst ikke vil kjøre bil, men som av praktiske og komfortable hensyn tidvis tvinges til det.

Aygo – alternativ til trikk

FØRSTEINNTRYKK: Når Aygo nå pakkes om er det ni år og 4673 biler siden Toyota lanserte den lille tassen som urbanistenes alternativ til trikken.

Fornuftige familiefraktere

BILTEST: Begge er nye varianter av modeller vi kjenner godt fra før, og lover fornuft og praktiske egenskaper, kombinert med lavt forbruk og lav pris.

På pinne for folket

BILTEST: Du må ikke spise med pinner for at de tre testbilene skal falle i smak. Det holder at du har behov for en praktisk familiebil med god plass. Disse tre stasjonsvognene fra asiatiske produsenter er ujålete og rommelige.

Sprek snusfornuft

BILTEST: Auris er her i helt ny drakt, og det er hybrid som vil selge best. Det betyr at vi denne gang matcher kombinasjonen bensin-/elmotor mot Astra og Golf med bensinmotorer med tilsvarende friske takter under panseret.

Store muligheter

BILTEST: Norge har aldri vært et land som har elsket småbiler, men vår test viser at selv de små kan gi deg stor glede.

Lekestue

BILTEST: Det hyler i dekk og skinner i brede smil – årets store GTI-test leverte varene og avslørte forskjellene.

Fornuft – og en smak av følelser

BILTEST: Da første generasjon av Toyota RAV4 og Kia Sportage kom til Norge omtrent samtidig med de Olympiske Leker, definerte den første en ny klasse kompakte SUVer, mens den andre var det vi gjerne kaller for en genuin drittbil. Snaut 20 år senere er svært mye forandret.


Neste 25 artikler