BilNorge.no - Biltester
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny

 Biltester og prøvekjøringer

NORGES STØRSTE TESTBASE!

Over 3500 biler fra 1996-2020
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2020).

På glattisen med fornyet GT86

Toyota har pusset opp sin sportsbil GT86 visuelt, men under panseret er alt som før.

Tøffere på toppen

BILTEST: Hvor mye bil kan man egentlig få for 300.000 kroner? Ganske mye, skal det vise seg.

Cool Toyota

MADRID: Vi har kjørt en av Toyotas viktigste nyheter på lenge. Navnet skjemmer ingen – her er Toyota C-HR.

Ny Prius på veien

Valencia: Det er snart 20 år siden Toyota lanserte sin første Prius, den gang basert på en ganske kjedelig Corolla sedan. Nå lanseres fjerde generasjon av den populære hybriden – på en helt ny plattform, bedre og mer praktisk enn noensinne.

Hybrid på alle fire

ALICANTE: Diesel er ikke kult lenger, mener Toyota. Helt greit det, når nye RAV4 Hybrid er såpass vellykket som dette.

Evighetsmaskinen

BRUKTBIL: Toyota Land Cruiser har et bunnsolid rykte. Det gjør at den holder seg godt i pris på bruktmarkedet.

Miljø-offensiv fra Toyota

PRØVEKJØRT: I løpet av 24 timer har Toyota presentert detaljer på ny Prius, kommet med sitt sjette miljømanifest (frem til år 2050) og latt oss kjøre den nye Mirai. Alt hver på sin kant.

Smartere enn smart

BRUKTBIL: Toyotas minstemann er på vei ut av produksjon. Bilen som ved lanseringen ble betegnet som en bybil med høy meterpris, er nå et fornuftig bruktbilvalg.

Offensiv Toyota med fornyet Avensis

FØRSTEINNTRYKK: Toyota har forbedret familiebilen Avensis på de fleste punkter. Den kjører langt bedre, er mer stillegående og har fått dieselmotorer fra BMW. Spørsmålet er bare om det likevel er nok så lenge biltypen er blant taperne?

Kompakte stasjonsmestere

BILTEST: Honda hevder å være verdensmester i bagasjerom i kompaktklassen, men møter heftig konkurranse fra hybride Toyota Auris og ikke minst fra klasseleder VW Golf.

Ypperlig førstegangshybrid

FØRSTEINNTRYKK: To år etter lansering har Toyota finpusset sin Yaris hybrid-suksess. Hjemmehjelpens våte drøm har fått har fått et tøffere utseende for å lokke til seg den yngre garden.

For urban for Norge?

FØRSTEINNTRYKK: De minste bilene, Toyota Aygo inkludert, er biler for dem som helst ikke vil kjøre bil, men som av praktiske og komfortable hensyn tidvis tvinges til det.

Aygo – alternativ til trikk

FØRSTEINNTRYKK: Når Aygo nå pakkes om er det ni år og 4673 biler siden Toyota lanserte den lille tassen som urbanistenes alternativ til trikken.

Fornuftige familiefraktere

BILTEST: Begge er nye varianter av modeller vi kjenner godt fra før, og lover fornuft og praktiske egenskaper, kombinert med lavt forbruk og lav pris.

På pinne for folket

BILTEST: Du må ikke spise med pinner for at de tre testbilene skal falle i smak. Det holder at du har behov for en praktisk familiebil med god plass. Disse tre stasjonsvognene fra asiatiske produsenter er ujålete og rommelige.

Sprek snusfornuft

BILTEST: Auris er her i helt ny drakt, og det er hybrid som vil selge best. Det betyr at vi denne gang matcher kombinasjonen bensin-/elmotor mot Astra og Golf med bensinmotorer med tilsvarende friske takter under panseret.

Store muligheter

BILTEST: Norge har aldri vært et land som har elsket småbiler, men vår test viser at selv de små kan gi deg stor glede.

Lekestue

BILTEST: Det hyler i dekk og skinner i brede smil – årets store GTI-test leverte varene og avslørte forskjellene.

Fornuft – og en smak av følelser

BILTEST: Da første generasjon av Toyota RAV4 og Kia Sportage kom til Norge omtrent samtidig med de Olympiske Leker, definerte den første en ny klasse kompakte SUVer, mens den andre var det vi gjerne kaller for en genuin drittbil. Snaut 20 år senere er svært mye forandret.

Navnet skjemmer ingen

BRUKTBIL: Ordet trygt er det mest fremtredende når Toyota Auris skal beskrives, for mange er det faktisk det viktigste.

Et snev av grønt

BILTEST: Hybridbiler er drivstoffgjerrige - i hvert fall på papiret. Vi lot en av de ferskeste i klassen, Volkswagen Jetta, få bryne seg på en nesten like fersk rival i praksis, Toyota Auris, med velprøvd og velkjent teknikk under skallet.

Pen og praktisk

NETTKJØRT: En linjelekker stasjonsvogn som lover lavt forbruk og mye plass – som også skilter med en verdensnyhet i Toyota-sammenheng.

RAV4 i ny drakt

FØRSTEINNTRYKKET: Toyotas nyheter kommer på løpende bånd. Etter en splitter ny Auris er det nå RAV4 som står for tur.

Hvor godt er smått?

BILTEST: Småbiler med lavt forbruk og overkommelig pris. Til å sovne av, eller grovt undervurderte? Vi tok tre av dem med på test.

Trygg trafikk

BRUKTBIL: Toyota Yaris er med god kollisjonssikkerhet og få feil et sikkert småbilvalg. Det har gjort den til et populært bruktbilkjøp, noe som avspeiles i prisene.


Neste 25 artikler