Bentley : Bentley for langbente - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
img img img img img img
6 bilder i galleri
Bentley for langbente
Man skulle tro at fem og en halv meter var langt nok for de fleste. Men neida – nå strekker Bentley akselavstanden på sin mest luksuriøse.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2020).

Twitter RSS
bsgif

Det var på Pebble Beach Bentley viste sin nye Mulsanne første gang i 2009. Gedigen luksusbil med en lengde på hele 5,58 meter og en bredde på 1,93m.

Les også: Mektige britiske bidrag

Men nå er den britiske luksusbilprodusenten i ferd med å lage en enda lengre bil. Basert på disse bildene mener våre eksperter at det er snakk om en akselavstand strukket med 20-25 centimeter fra de opprinnelige 326,6 cm.

Eksklusiv
Insidere hevder den ekstra lange modellen ikke skal selges i verken Europa eller Asia, men kun er tiltenkt de mest kresne kundene i Kina og kanskje noen arabere. Der er jo der plassbehovet i baksetet av en eller annen grunn er så enormt.

Motoren blir den samme som i den «korte» utgavene – en 6,75-liters twin turbo V8 med 512 hestekrefter og et dreiemoment på 1020 Newtonmeter. Det flytter den 2685 kg tunge bilen til 100 i løpet av 5,3 sekunder og videre til en toppfart på 296 km/t.

De ekstra centimeterne vil neppe påvirke ytelsene i vesentlig grad.

PS!
I tilfelle du vurderer en Mulsanne opp mot en Rolls-Royce Phantom, så kan vi fortelle at en «vanlig» Phantom har en lengde på 584,2 cm mens den med lang akselavstand måler 609,2 cm.

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse
logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: