Porsche : Ny seier for Dennis Olsen - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
img img img img img img
21 bilder i galleri
Ny seier for Dennis Olsen
Dennis Olsen tok i dag sin fjerde seier i den tyske Porsche Carrera Cup som ble kjørt på Red Bull Ring i Østerrike. Dermed styrket han ledelsen i cupen.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2020).

Twitter RSS
bsgif

Den norske Porsche Junioren har vært rask i hele helgen. På fredagens trening var han tredje raskest og han fortsatte med å notere nest beste tid i kvalifiseringen.

I lørdagens løp hadde han startspor seks, og konsentrerte seg dermed om å sanke mest mulig poeng i stedet for å ta unødvendige sjanser. Dennis krysset mållinjen på sjetteplass, men ble siden ilagt en tidsstraff på 30 sekunder for et sammenstøt med en konkurrent på siste runde.

Teamet stiller seg uforstående til straffen, og etter å ha sett episoden på video er jeg enig. Dennis var foran konkurrenten inn i svingen, og ble deretter truffet i siden. Men dommerne sto på sitt, og Dennis ble plassert på 26. plass i løpet.

I søndagens løp hadde nordmannen startspor to ved siden av Porsche Junior Matt Campbell fra Australia som gjorde en gjesteopptreden i serien. Dennis var raskest i starten og tok umiddelbart føringen i racet som ble meget dramatisk med en rekke avkjøringer og to perioder med Safety Car.

Nordmannen kjørte et feilfritt løp, og selv om han til tider var hardt presset av Campbell, tok han hjem sin fjerde seier for året. Andreplass gikk til Nick Yelloly mens Campbell, som vant lørdagens løp, endte på tredjeplass.

Marius Nakken ble nummer 18 i lørdagens løp etter å ha blitt dyttet av banen i aller siste sving. Søndag ble han nummer 16. Han ligger på tredjeplass i Rookie-mesterskapet.

Dennis har nå en klar ledelse i mesterskapet med 116 poeng. Hans nærmeste konkurrenter, Christopher Zöchling og Michael Ammermüller, ble henholdsvis nummer seks og ti i dagens løp, og dermed har nordmannen en ledelse på 22 poeng til Zöchling og 26 til Ammemüller.

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse

logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: