Skuffet over egne resultater - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
Skuffet over egne resultater
Rally Korsika ble aldri i nærheten av hva Andreas Mikkelsen hadde håpet på. VM-runden avslørte at teamet har mye å jobbe med for å finne det rette oppsettet på bilen.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2019).

Twitter RSS
bsgif

Fabrikkføreren til Hyundai legger ikke skjul på at årets fjerde VM-runde ble en frustrerende affære. Han vet at bilen kan være konkurransedyktig på asfalt med det riktige oppsettet. Og det er nettopp bilens innstillinger som har vært helgens store utfordring for nordmannen.

Han har ikke mulighet til å gjøre alle endringer på oppsettet som han ønsker under løp, og måtte til slutt innse at det ble en skuffende sjuendeplass.

– Det har vært en fryktelig vanskelig helg, og sjuendeplass er absolutt ikke det resultatet vi kom hit for. Jeg visste det kom til å bli et utfordrende løp etter all testingen vi har gjort. Men jeg hadde uansett regnet med at vi skulle henge bedre med, sier Andreas.

– Det viser at vi alle i teamet virkelig må stå på og ta bilen fremover. Slik den oppfører seg nå, så blir jeg ekstra straffet med den kjørestilen jeg har. Vi må rett og slett jobbe knallhardt, og heldigvis er det lenge til Rally Tyskland, som er neste asfaltrunde, sier Andreas, som ble nummer to i Tyskland i fjor.

Rally Korsika er et løp hvor det er ekstra viktig å føle seg i ett med bilen. Med utallige svinger, løper sekundene svært fort om man ikke finner en god rytme. Sammen med kartleser Anders Jæger ble det derfor en tung helg.

– Vi forsøkte å pushe enkelte steder, men da ble bilen veldig understyrt, noe som førte til at det gikk enda saktere. Nå gleder jeg meg bare til å komme tilbake på grus, sier han med et smil – og retter blikket mot Argentina og neste VM-runde om to og en halv uke.

Ford-fører Sebastien Ogier vant Rally Korsika med et drøyt halvminutts forsprang på Ott Tänak i Toyota. Andreas Mikkelsens teamkamerat Thierry Neuville sikret seg tredjeplassen.

Deretter fulgte Dani Sordo (Hyundai), Elfyn Evans (Ford) og Esapekka Lappi (Toyota) som alle endte foran Andreas på Korsika.

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse
logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: