Porsche : Ny pallplass for Dennis Olsen - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
img img img img img img
10 bilder i galleri
Ny pallplass for Dennis Olsen
Dennis Olsen sikret seg viktige poeng i sammendraget i Porsche Supercup og økte forspranget i rookie-mesterskapet etter strålende opphenting på Hungaroring.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2020).

Twitter RSS
bsgif

Etter et spennende og begivenhetsrikt løp endte Dennis Olsen opp med en andreplass i helgens løp i Porsche Supercup på Hungaroring – rett bak teamkamerat og erkerival Michael Ammermüller.

I lørdagens kvalifisering kjørte Dennis inn til tredje neste tid bak britiske Dan Cammish og Ammermüller som tok pole position.

– Sånn løpet utviklet seg er jeg veldig fornøyd med denne andreplassen. Jeg skulle gjerne utfordret Ammermüller om seieren, men det er enda mange løp igjen av sesongen, sier Dennis.

Etter en litt uheldig start havnet han på fjerdeplass bak polske Robert Lukas, og med helt like biler kan forbikjøringer være en stor utfordring.

Dennis kom seg imidlertid forbi polakken etter noen runder, og da startet han jaktet på de to i tet. Mot slutten av løpet kom han seg også forbi britiske Cammish på mesterlig vis, men det var ikke runder nok igjen til å ta opp kampen med Ammermüller.

– Jeg hadde et veldig bra tempo inne i dag, og hadde jeg fått en litt bedre start er jeg overbevist om jeg kunne ha kjempet om seieren, sier Olsen.

Andreplassen sikrer Dennis viktige poeng i sammendraget. Etter søndagens løp leder Ammermüller mesterskapet sammenlagt med 116 poeng foran Olsen med 102.

I rookie-mesterskapet for førsteårsførere har imidlertid nordmannen en solid ledelse foran australske Matt Campbell som står på 69 poeng.

Porsche Supercup tar nå noen ukers sommerferie før det skal kjøres to løp på legendariske Spa-Francorchamps i Belgia den siste helgen i august.

– De løpene gleder jeg meg veldig til. Spa er en av mine absolutte favorittbaner, og stemningen der er helt fantastisk, avslutter Olsen. 

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse

logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: