Jaguar : Jaguar på banen med I-Pace - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
img img img img img img
34 bilder i galleri
Jaguar på banen med I-Pace
Jaguar starter en ny racingserie som skal kjøres som oppvarming for Formel E. Her skal publikum få opp øynene for hvor spennende elbiler kan være.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2020).

Twitter RSS
bsgif

Merker som Audi, BMW, Mercedes og Porsche har meldt sin interesse for Formel E i det siste, men Jaguar har allerede deltatt i mesterskapet siden 2016. Med seg har de blant annet Toyotas tidligere Formel 1-sponsor, Panasonic.

Neste år lanserer Jaguar sin nye I-Pace som allerede har hundrevis av nordmenn på venteliste, men i tillegg starter de en racingserie som skal kjøres som oppvarming til Formel E, med lett modifiserte utgaver av I-Pace.

Her får inntil 20 førere anledning til å prøve seg på de samme banene som Formel E kjøres på. 10 løpshelger skal avvikles i metropoler som Hong Kong, Paris, Sao Paolo og New York med spekkede tribuner.

Det er Jaguar Land Rover Special Vehicle Operations (SVO) som skal rigge bilene til I-Pace eTrophy.

Jaguar vil tilby en «Arrive & Drive»-pakke i serien som skal kjøres som oppvarming til Formel E. De tar på seg logistikk, preparering av bilene og all teknisk support inkludert dekk og reservedeler.

Deltagerne i serien vil få tilgang til egen hospitality hvor de også kan kjøpe plass til sponsorer og gjester.

(saken fortsetter)

En typisk race weekend vil inkludere fri trening, kvalifisering og et 30-minutters løp. Den femte Formel E-sesongen starter høsten 2018 og består av ti løp med avslutning våren 2019.

Jaguar forventer rift om de 20 plassene og sier først til mølla …

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse

logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: