Lexus : Lexus tar sport på alvor - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
img img img img img img
56 bilder i galleri
Lexus tar sport på alvor
Nå skal også Lexus vise seg innen GT3. Kanskje den lekreste bilen i klassen?
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2020).

Twitter RSS
bsgif

Vi har tidligere fortalt om noen av greiene Lexus gjør for Genève i år. Nemlig først og fremst å ta med seg RC Coupéen fra Tokyo i fjor, pluss den litt hottere fra Detroit i år, hvorpå den skal bli enda litt heftigere i sin Genève-utgave. Da skal den hete RC F Sport.

Men det som er enda morsommere er at Lexus nå skal ta banekjøring på alvor, og ikke bare leke bilsport på 24-timers Nürburgring.

De bygger en skikkelig GT3 bil og viser den som RC F GT3 Concept i Genève.

Ikke mye konsept der, akkurat. Den høres ut som baneklar, men sine fjærlette (alt er relativt) 1250 kg, og sin V-åtter på 540 hk. Og ellers full GT3-oppskrift hele veien.

Bildene viser en utrolig lekker hvit bil, med en massiv hekkspoiler og med elegante fargedekorasjoner på karosseriet. De har samme fargetoner som du ser når det skimrer i oljeflekker på havet. Men uten oljesøl-assosiasjonene.

Hvitfargen heter White Nova Glass Flake. Innvendig har de en annen som heter Dark Rose – kanskje de er ute etter kvinnelige førere også?

GT3 ser ut til å bli en morsom klasse igjen. Med Bentley og Mercedes og mange andre merker som ikke akkurat blander seg i de øverste divisjoner, kan dette bli en fargerik affære når den kommer skikkelig på lufta igjen neste år.

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse

logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: