BMW : BMW viser kompakt sedan - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
img img img img img img
23 bilder i galleri
BMW viser kompakt sedan
Vi er ennå ikke ferdig med å fortelle om nyhetene fra Los Angeles, men i helgen åpner nok en bilutstilling. BMW benytter anledningen til å vise litt kompakt fremtid.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2020).

Twitter RSS
bsgif

BMW Concept Compact Sedan er betegnelsen på konseptbilen som i dag er avduket i Guangzhou hvor det fra helgen avholdes en internasjonal bilutstilling.

Guang-hva? Ifølge Wikipedia er den Kinas tredje største by med rundt 11 millioner mennesker.

Det er ikke bare lange sedaner som er populære i Kina, også de kompakte selger bra, spesielt til en yngre målgruppe.

Bilen er basert på BMW/Mini UKL-plattformen som betyr forhjulsdrift som standard, og firehjulsdrift som opsjon.

Det betyr at den trolig får betegnelse 1-serie sedan, alternativt 2-seie, når den realiseres, for det er det liten tvil om at den gjør. Det er ofte kort vei fa BMW konsepter til produksjonsmodeller. Innen et år er nok denne bilen på veien.

Siden den debuterer i Guangzhou er nok Kina primærmarked, men kanskje finner den også veien til Europa. I så fall blir den en direkte konkurrent til Audi A3 sedan og Mercedes CLA.

Disse er ingen direkte volumselgere – av 2488 nye A3 registrert hittil i år, utgjør sedanen 113 eksemplarer. For CLA er antallet 293 «coupeer» av en total på 722 registreringer basert på registreringsstatistikken fra OFV.

Foreløpig sier ikke BMW et ord om teknikk, men de har jo et godt utvalg av bensin- og dieselmotorer i delehyllene. Og plug-in hybrid er minst like aktuelt i Kina som hos oss.

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse

logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: