Mercedes-Benz C-Klasse: Åpen C-Klasse - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
img img img img img img
13 bilder i galleri
Åpen C-Klasse
SPIONBILDER: Det strømmer på med nye modeller fra Mercedes. Snart er det klart for C-Klasse Cabriolet.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2020).

Twitter RSS
bsgif

Det er gått noen år siden Mercedes pensjonerte CLK, men nå kommer endelig erstatningen i form av C-Klasse Cabriolet. De har jo også vist en Coupé i samme familie, så dermed får Mercedes direkte konkurrenter til BMW 4-serie og Audi A5.

Det har vært mange nye modellbetegnelser fra Mercedes gjennom året, men flere av dem er relativt beskjedne facelifts i forbindelse med navneendringer. C-Klasse Coupé og den kommende Cabriolet er derimot splitter nye.

Mercedes har lovet opp mot 20 modeller de nærmeste fem årene. De fleste erstatter utgående modeller, men rundt halvparten av nykommerne skal plassere Mercedes i nye nisjer hvor de ikke er representert i dag – inkludert denne modellen.

Som C-Klasse Coupé får også cabrioleten mye til felles med tilsvarende S-Klasse-modeller på designfronten.

Motorene blir de samme som i coupéen. Den mest kamuflerte bilen på bildene er toppmodellen, Mercedes-AMG C63 Cabriolet, som får en 4-liters twin turbo V8 med nærmere 500 hester.

C-Klasse Cabriolet ventes på markedet sommeren 2016, så den offisielle debuten skjer trolig på bilutstillingen i Detroit i januar eller den i Genève i mars. 

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse

logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: