Xpeng : Første skip med Xpeng på vei mot Norge - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
img img img img img
5 bilder i galleri
Første skip med Xpeng på vei mot Norge
Toppsjefen var til stede, og kaia var malt i norske farger for å feire ar første skipslast med biler er på vei mot Norge.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet BilAutofil (1996-2022).

Twitter RSS
bsgif

Norge er første marked utenfor Kina som får tilgang til Xpeng G3, og ifølge Espen Strømme, daglig leder i det norske importselskapet, Zero Emission Mobility, er interessen her i landet stor.

- I dag skrives et nytt kapittel både for utviklingen av produktene og selskapet vårt. Vi er veldig glade for å se at den første forsendelsen av den norske versjonen av vår avanserte elbil endelig er på vei til Norge, sier Henry Xia, President og en av grunnleggerne av Xpeng Motors.

Norge var ifølge den kinesiske produsenten et naturlig valg for internasjonal oppstart. Lansering i et av verdens mest avanserte elbilmarkeder er helt i tråd med Xpengs langsiktige strategi for internasjonal ekspansjon.

- Norges avanserte infrastruktur og forbrukernes bevissthet gjør dette til det ideelle landet å starte utrullingen av G3, sier Xia.

Xpeng leveres i to utstyrsutgaver, den rimeligste med en startpris på 358.000 kroner. Ønsker du toppmodellen G3 Premium er prisen kr 379.000.

Bilen skal kun tilbys via nettsalg, og importøren har alliert seg med etablerte operatører som NAF og Meca på servicesiden mens If vil blir partner på kundeservice.

De første norske kunder vil få sine biler levert i november.

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse

Bilbransjens stillingsmarked - rett til målgruppen

Se flere stillingsannonser her
logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: