Knallsuksess for ny elbil

I går åpnet Bertel O. Steen for forhåndsbestilling av nye DS3 Crossback E-Tense – en elbil som kommer på markedet høsten 2019. Det fikk nordmenn til å løpe mann av huse.

Publisert Sist oppdatert

Stian Gihle, PR-sjef, Thorbjørn Myrhaug, sjef for PSA Norge og Thomas Christensen, merkesjef DS, følger spent med på reservasjonene som tikker inn på DS 3 Crossback E-Tense:

Andre oktober kl. 09.00 ble DS3 Crossback vist offentlig for første gang på bilmessen i Paris. Samtidig åpnet den norske importøren opp for reservasjoner av nye DS 3 Crossback E-Tense i Norge. Allerede i løpet av første dagen hadde 1048 nordmenn reservert den nye elbilen.

Til sammenligning er det ifølge OFV registrert 354 nye DS på norske skilter siden merket ble løsrevet fra Citroën i 2015.

Inkluderer vi Citroën DS i perioden 2010-2015 blir summen 3287, så over tusen biler på en dag er forståelig nok langt over forventningene for et av Norges minste bilmerker med bare en håndfull forhandlere.

– Det er utrolig morsomt å se at så mange ønsker å reservere vår nye elektriske modell. Vi hadde håpet det skulle være stor interesse for bilen i Norge, men 1000 reservasjoner allerede første dagen er langt mer enn vi kunne drømme om, sier Thomas Christensen, merkesjef for DS i Norge.

Overraskende høy trafikk
Kort tid etter at DS åpnet reservasjonsløsningen av nye DS 3 Crossback E-Tense, kollapset nettsiden grunnet svært høy trafikk. Det ble umiddelbart satt i gang tiltak for å øke kapasiteten og sikre en stabil løsning fremover.

– Vi har opplevd mye høyere trafikk og fått langt flere reservasjoner fra dag én enn vi hadde turt å håpe på. Vi beklager til de kundene som opplevde problemer med å reservere bil i går, og ønsker å takke for tålmodigheten, og håper vi får sjansen til å rette opp inntrykket.

– Det er naturligvis svært gledelig å se at det er så stor interesse for vår kommende elektriske modell, og vi håper vi får muligheten til å kunne ønske flere nye kunder velkommen til DS, sier Christensen.

Elektrifisering
DS er det første PSA-merket som lanserer en ny elbil. Dette er starten på en kraftig elektrifisering av DS og hele modellrekken fra PSA generelt.

– DS vil ligge i front av denne utviklingen, og i løpet av de to neste årene vil PSA lansere syv helelektriske biler. DS 3 Crossback E-Tense er nummer 1 av disse, sier Bertel O. Steen i en pressemelding

Slik reserverer du
Dersom du ønsker å sette deg på venteliste til bilen som kommer på markedet neste høst, går du inn på den dedikerte nettsiden https://reserver.dsautomobiles.no/ds3-crossback/.

For å sette deg på liste må du betale et depositum på 3333 kroner. Beløpet er fullt refunderbart frem til kjøpskontrakt er signert i løpet av våren 2019 når flere detaljer foreligger – forhåpentlig også om priser og utstyrsnivå.

I forbindelse med reservasjonen får man tilgang til en egen «Min Side» hvor man kontinuerlig har oversikt over sin reservasjon. Valg av ønsket forhandler blir gjort på «Min Side» i forkant av bestilling våren 2019.

Powered by Labrador CMS