Full score på billig-Ford

Ford er ikke mer fisefine enn at de skjønner at type Nille kan være god butikk. Så i stedet for å vente på Renault Logan, setter de prisen på en Ka helt i bånn, og scorer stort på det.

Publisert Sist oppdatert

For €7.990 får tyske kunder en Ka Student
For €7.990 får tyske kunder en Ka Student

Ford er den første tyskeren som nå lanserer en bil, Ka Student, til under 8000 Euro. Det er lenge siden Renault fortalte at de skulle selge sin Dacia Logan i Vest Europa til € 7.500.

”Det skal vi møte sa Ford rett før jul. Til € 7.990 klarer de det altså ikke helt, men de er like fullt de første på det tyske markedet med en ny bil i dette prissegmentet. For å gi inntrykk av en smule sparsommelighet, leveres bilen bare i en bestemt (student?-) blåfarge, men i motsetning til Logan, har den bremser som det virkelig går an å stoppe med. Frem til nå har den billigste Ka ligget på 9.250 Euro, og Studentutgaven virker ikke svært skrapet i forhold.

Bilen har allerede vakt interesse i Tyskland. Ikke minst har den trukket ungdom inn i salgshallene, selv om Ford presiserer at på tross av navnet, kan den også kjøpes av andre enn studenter.

Powered by Labrador CMS