Åpning av Kärcher Center Oslo

16. oktober åpner Kärcher et godt oppgradert proffsenter i Stanseveien 31 i Oslo.

Publisert Sist oppdatert

Klokken 1000 den 16. oktober åpner dørene, og Kärcher lover mange gode tilbud, konkurranse med flotte premier og mulighet for demonstrasjon og testing av profesjonelle produkter. Og mye mer.

Prosjektleder for oppgraderingen, Tom Dahl, ser frem til å kunne gi Kärchers kunder et bedre tilbud i egne lokaler.

- For våre kunder vil dette bety blant annet større vareutvalg, bedre og raskere service. Nå får vi muligheten til å vise frem flere produkter og mer tilbehør for både profesjonelt renhold og til private forbrukere, sier han.

- Hos oss ønsker vi å tilby kundene så mye som mulig fra produktsortimentet i begge kategorier. Med større plass og optimal vareplassering har vi endelig muligheten til dette.

Kärcher Center Oslo er bygget opp med utgangspunkt i ideell butikkutforming, og planogrammet tilbys som mal for forhandlere og kjedeforhandlere som ønsker å benytte konseptet i sine butikker.

- Dette skal være et ressurssted for både direktekunder og forhandlere av både profesjonelle produkter og produkter for hjem og hage, sier Dahl.

- Alle våre kunder skal få god og rask hjelp med både nye kjøp og service. Med større vareutvalg gir vi samtidig kunden mulighet til å oppdage nye og kanskje ukjente løsninger.

- I tillegg skal Kärcher-forhandlere kunne komme til oss å få løst hastesaker, utlevert bestillingsvarer og opplæring og kursing i våre produkter, sier han.

Det finnes i dag over 200 Kärcher-sentre i verden med dette konseptet, men Kärcher Center Oslo er den første fullverdige konseptbutikken i Norge. Butikken har nå et stort utvalg av gulvvaskemaskiner, høytrykksvaskere med både varmt- og kaldtvann, våt- og tørrsugere og feiemaskiner m.m for profesjonelt renhold.

Den største produktnyheten på proffsiden er Kärcher verneutstyr og arbeidsbekledning for bruk ved rengjøring.

Også for hjem og hage-segmentet har proffsenteret flere modeller i nesten alle produktkategorier, ikke minst av tilbehør og rengjøringsmidler. Kärcher kan også tilby utleie av tepperenser.

I tillegg til ny butikk omfatter oppussingen ny utvendig fasade, utvidelse av lager og oppussing av kontorlokaler. Arbeidet startet i juli, og er planlagt å pågå til november.

- Kärcher har holdt til i Stanseveien 31 i Kalbakken Industriområde siden 2002, og det er en etterlengtet rehabilitering av bygg, butikk og øvrige lokaler som nå finner sted. Vi gleder oss til å vise frem vårt nye Kärcher Center Oslo til alle kunder og forhandlere, sier administrerende direktør Nils Kloster.

Powered by Labrador CMS