Ny Würth-butikk i Førde

Würth Norge har åpnet sin 38. butikk i Norge. Denne gangen i Førde.

Publisert Sist oppdatert

Butikken på Øyrane har nyoppussede lokaler tidligere brukt av Elkjøp, og ligger i et godt innarbeidet handelsområde med god parkering.

På 400 kvm tar Würth sikte på å betjene proffkunder fra industri og håndverk i alle bransjer i Førde og omegn.

Hittil har Würth-kunder i Førde vært avhengig av å reise til Bergen og Ålesund for å handle håndverktøy, luft- og elektroverktøy, festemidler eller andre forbruksartikler. Nå finner de stort sett det de trenger blant de 4 000 varene i butikken på Øyrane.

Kim Lykkebø er ansatt som butikkleder. Han kommer fra en stilling som bilmekaniker hos Opus, Opel-forhandleren i Førde. Tidligere har han eid og drevet Statoil-stasjoner i Sogndal og Jølster.

Kundeveileder Tomas Tjønneland kommer fra stillingen som møbelmontør hos Hukset. I tillegg til de to medarbeiderne i butikken, har Würth fire selgere i distriktet.

Den nye butikken blir i tillegg sterkt preget av arbeidstøy, synlighetsklær og vernesko, som er et nytt satsningsområde hos Würth. Klærne kommer fra Würth-eide Synfiber, og kundene kan få presset på korrekt logo i butikken mens de venter.

Butikken får også eget hydraulikkverksted. Hydraulikk er et område hvor Würth har som mål å bli en betydelig aktør. Tilbudet er tatt godt imot av et marked som i første rekke består av lastebilverksteder, landbruk, maskinentreprenører og større byggeplasser.

Powered by Labrador CMS