BMW 7-serie 2009
Foto: Carparazzi©
BMW 7-serie 2009
Foto: Carparazzi©
BMW 7-serie 2009
Foto: Carparazzi©
BMW 7-serie 2009
Foto: Carparazzi©
BMW 7-serie 2009
Foto: Carparazzi©
BMW 7-serie
Illustrasjon: Carparazzi©

7-serien ut av sekken

Det er over et år siden vi viste spionbilder av neste generasjon 7-serie. Men nå lar BMW noe av kamuflasjen falle slik at vi får et bedre inntrykk.

Publisert Sist oppdatert

Ferskvare

Disse bildene ble knipset torsdag morgen i nærheten av BMWs hovedkvarter i München. I følge Carparazzi er det først gang BMW er ute og lufter den nye prestisjemodellen uten at den er pakket inn i tung, mørk sekkekamuflasje slik at den nærmeste fremsto som et pansret militærkjøretøy.

Se tidlige spionbilder her

BMWs fremste varemerke - nyregrillen er på plass, men her er den gjort høyere og mer markant enn på dagens modell. Sammen med nye hovedlykter gir bilen inntrykk av å ligne mer på X5 og X6, uten at det på noen måte går på bekostning av eksklusiviteten som 7-serien står for.

Var det 7-serie som var på hemmelig Norgesbesøk i januar?

Tonet ned

Selv om hekken fortsatt er godt kamuflert under en falsk spoiler kan vi se at den blir mindre kontroversiell og mer tradisjonell enn på dagens 7-serie.

Et nytt interiør inkluderer en ny i-Drive, og i følge ryktene skal en ny 8-trinns gearkasse se dagens lys i 7-serien.

BMWs nye 7-serie får trolig sin verdensdebut på høsten Paris-utstilling og skal på markedet som 2009-modell. Dermed vil nok de første bilene vil være på plass i Norge innen utløpet av 2008.

Powered by Labrador CMS