Skoda Vision 7S
Skoda Vision 7S

Nye skisser av Skodas syvseter

Det ligger nok fortsatt noen år frem i tid, men nå har Skoda gitt nye signaler om en stor elbil under utvikling.

Midt i den norske fellesferien presenterte vi en skisse av interiøret på Konseptbilen Vision 7S, og nå får vi de første skisser av eksteriøret.

Bilen viser elementer fra Skodas nye designspråk, og markerer ifølge importøren «et tydelig et taktskifte». Det er ikke alltid så lett å se på skisser som dette.

Konseptbilen er utstyrt med en helt ny og moderne front der grillen er bredere og lukket. I tillegg er frontlyktene lagt langt ut til kanten i to rader oppå hverandre, med en lysstripe over som til sammen danner en «T».

– Vision 7S er et tydelig bevis på at Skoda satser offensivt på elbil. Det blir spennende å følge denne konseptbilen fremover da den gir en tydelig pekepinn på hvor vi skal i fremtiden, sier påtroppende Skoda-direktør Martine Behrens.

– Vi har all grunn til å tro at en fullelektrisk 7-seter vil kunne treffe godt i det norske markedet etter hvert, forteller Behrens som tar over som ny Skoda-sjef 1. september.

Skodas nye designspråk skal reflektere merkevarens verdier som robusthet, funksjonalitet og autentisitet. De som forbinder merket med romslig interiør, smarte løsninger og mye bil for pengene vil nok også få sine forventninger innfridd.

Powered by Labrador CMS