Bugatti : Mens vi venter på ny Bug - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
img img img img img img
24 bilder i galleri
Mens vi venter på ny Bug
Opptelling antyder at Bugatti har 15 Veyron igjen å selge. De viser enda en ny spesialversjon på Pebble Beach til uken. Da er tiden inne for rykter om den nye.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2020).

Twitter RSS
bsgif

Det er engelske Autocar som drar i gang ryktebørsen denne gangen, med en skisse av neste modell som de er såpass trygg på at de sender den ut som en pressemelding.

Den skal drives av den samme 8-literen som i dag, men nå med 1500 hestekrefter, siden motoren er bygget om til et hybrid-aggregat.

Autocar sier at den nye motorpakken med tillegg av batterier og elmotorer, harmonerer godt med bildet man har sett av modifiserte Veyroner på Nürburgring, der bredere karosseri og merkelige ting stikkende opp fra hekken tyder på nettopp slike eksperimenter.

Enda raskere
Bladet kan også fortelle at simuleringer har vist at den vil gjøre null til hundre på 2,3 sekunder og ha en toppfart på over 450 km/t. Mer enn 30 km/t raskere enn dagens – og der er jo også toppfarten av forholdsvis akademisk interesse.

Det skal bli spennende å se hvem som skal klare å bygge dekk til denne – ikke minst fordi denne oppskriften virker enda tyngre enn den gamle. Selv med 1500 hester høres det ikke ut som om denne vil kunne klare 1 kg/hk, slik som Königsegg (og en kommende Hennessey) klarer.

Evolusjon
Skal vi dømme etter Autocars rendering, blir det ikke store eksterne endringer i forhold til den eksisterende modellen, selv om det altså kommer til å bli et større frontareal, og et mer moderne uttrykk her og der.

Den nye modellen vil uansett ikke komme på det begrensete markedet før i 2016. Mens vi venter på at det vil skje, kan vi nok regne med mange flere mer eller mindre gode rykter og skisser på antatt utseende.

PS!
Her får du en bildeserie av det som skal være sjette og aller siste modell i serien «Les Légendes de Bugatti». Den hyller selvsagt selskapets grunnlegger og er døpt Legend «Ettore Bugatti». Debuten skjer under utstillingen på Pebble Beach neste uke.

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse
logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: