Honda Civic: Syklistenes venn - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
img img img img img img
11 bilder i galleri
Syklistenes venn
Honda viser et konsept som skal få tennene til å løpe i vann for sykkelentusiaster.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2020).

Twitter RSS
bsgif

Active Life Concept kaller Honda den Civic Tourer-baserte utstillingsbilen sin. Hensikten er å vise hvor praktisk og rommelig deres utfordrer i C-segmentet (Golf-klassen) er.

Ved å montere en flat bensintank under forsetene, frigir man plass under baksetene. Det gir Civic Tourer et bagasjerom på hele 1668 liter med baksetene nedfelt, samtidig som det muliggjør Hondas magiske seter som etter hvert er å finne i de fleste av deres modeller.

Les: Vår prøvekjøring av Honda Civic Tourer

I konseptbilen har man montert inn et rack med plass til to sykler. Det kan trekkes ut en arm fra stativet slik at det blir hendig å foreta vedlikehold eller reparasjon av en sykkel.

Ellers har Active Life Concept innebygd pumpe, en skikkelig arbeidslampe integrert i bakluka som også har en uttrekkbar solskygge og uttrekkbar benk.

Annet utstyr i denne konseptutgaven er verktøykasse, flaskeholder, vanntank og en holder for forhjulet i bagasjerommets vegger. Ekstra lagringsplass til f.eks. hjelmer og sko er det også i den aerodynamiske takboksen.

Bilen drives av Hondas 1,6 iDtec dieselmotor, samme type som skrev seg inn i Guinness rekordbok i sommer med et rekordlavt snittforbruk etter å ha være innom alle EU-land og tilbakelagt en strekning på 13.498 kilometer. 

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse

logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: