Rolls Royce : Ny Rolls på veien - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
img img img img img img
11 bilder i galleri
Ny Rolls på veien
Rolls-Royce har selv publisert «spionbilder» av sitt neste tilskudd til modellporteføljen.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2020).

Twitter RSS
bsgif

OPPDATERT MED FERSKE SPIONBILDER:

Rolls-Royce sendte ut to bilder av denne – her er et knippe bilder fra vår faste leverandør, Automedia.

Project Cullinan er betegnelsen på prosjektet hos Rolls-Royce, som i løpet av noen år skal føre til en luksuriøs utfordrer til Bentley Bentayga. Vi viste de første bildene av en såkalt «bastard» for halvannet år siden. 

Rolls-Royce kaller bevisst ikke den kommende modellen en SUV, men omtaler den som en «all terrain, high-sided vehicle».  Altså en høyreist bil med gode terrengegenskaper.

Dessuten skal den ferdige bilen bli «Effortless…everywhere». Altså uanstrengt kunne ta seg frem over alt. Vi kan uten skrupler også legge til med en grad av komfort du kun finner i de mest luksuriøse modeller.

Nå har BMWs mest luksuriøse merke offentliggjort et par bilder av en tidlig prototyp som skal testes under vidt forskjellige, men meget krevende forhold.

Like etter jul skal den for eksempel ta seg nord for Polarsirkelen for å vise hva den duger til i kaldt klima. Senere i 2017 skal den til Midtøsten for å testes i ekstrem varme i ørken.

Bilen deler plattform med den kommende BMW X7, og den skal etter planen lanseres i 2018. 

Ingen i nærheten
Som et spark på leggen til Bentley, som beskriver Bentayga som «den beste SUV i verden», sier Rolls-Royce-sjef Torsten Muller-Otvos:

– Bentleys SUV er en klar nummer to; Rolls-Royce er best i verden og vil fortsatt være det når den nye modellen kommer på markedet. Vi kommer med en fantastisk ny bil, en ekte Rolls-Royce.

Dersom man skal dømme ut fra Bentleys suksess, er det ingen tvil om Cullinan kan bli bestselgende blant Rolls-Royce modellene de senere årene, ja kanskje gjennom tidene.

Men regn for all del ikke med at bilen blir noen volumselger. Dette er britisk håndarbeid på sitt beste, og det vil reflekteres i prisen på bilen. 

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse

logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: