Peugeot 508: Peugeot realiserer muskelbil - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
img img img img img img
11 bilder i galleri
Peugeot realiserer muskelbil
Ikke alle ladbare hybrider bygges kun med elektrisk rekkevidde i tankene. Det fins noen som fokuserer på muskler også. Her viser Peugeot sitt eksempel.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet BilAutofil (1996-2022).

Twitter RSS
bsgif

Her blir det både ladbart, firehjulsdrift og rikelig med effekt. Peugeot kommer med en ny toppmodell i 508-familien.

Vi fikk en smakebit da Peugeot Sport viste sitt konsept på fjorårets Genève-utstilling, og nå forteller den norske importøren at bilen kommer på markedet innen årets utløp.

#UNBORING THE FUTURE er Peugeots slagord for fremtiden. Biler skal være mer enn et fremkomstmiddel, og det har de forpliktet seg til å levere på.

I forkant av denne bilen har Peugeot vist flere konseptbiler som sier noe om motorisering og tanker om fremtidens motorsterke biler. Det er konseptbiler som 308 Hybrid R og kupé-SUV-en Quartz, som begge er ladbare hybrider med mye effekt og 4x4.

Peugeot 508 PSE, Peugeot Sport Engineered, ble som nevnt vist som konsept i fjor, men i motsetning til de andre, så blir denne realisert!

508 PSE skal ifølge Peugeot gi kundene en ny form for elektrifisert kjøreglede med tilhørende lave utslipp. Firehjulsdrift og mye effekt vil, takket være ladbar hybridteknologi, gjøre bilen fremtidsrettet.

– 508 PSE er den første av flere nye modeller som beviser at Peugeot mener «Unboring the Future». Vi ser frem til å få denne bilen til Norge! Vi er sikre på at mye effekt, plugin-hybrid og 4x4 er noe som faller i smak hos norske kunder. Vi har allerede gleden av en sterk ordreinngang på den ladbare firehjulstrekkeren 3008 GT Hybrid 4x4, sier Rune Hensel, direktør for Peugeot Norge hos Bertel O. Steen.

Bildene viser den siste testingen på en litt rufsete dosert betongbane og på strøkne Paul Ricard i Syd-Frankrike. Bilen er allerede vist frem så full kamuflasje er ikke nødvendig, men litt dekor er det fortsatt på bilen.

Da konseptbilen ble lansert på bilmessa i Genève 5. mars i fjor, ble det informert om flere spennende forandringer i forhold til dagens 508.

Økt sporvidde, større felger, sportslige stylingelementer og nye seter og materialer er noe av det man kan se frem til. Konseptbilen har oppgitt 400 hestekrefter, 500 Newtonmeter og 0 til 100 på 4,3 sekunder. Eksakte data for produksjonsbilen kommer nærmere sommeren.

Plug-in hybrid er et satsingsområde for Peugeot, og i dag er både 508 Hybrid, 508 SW Hybrid og 3008 Hybrid 4x4 på markedet.

508 PSE og 508 SW PSE er planlagt lansert mot slutten av året.

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse


Bilbransjens stillingsmarked - rett til målgruppen

Se flere stillingsannonser her
logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: