Nå er toppfarten inne - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
img img img img img img
16 bilder i galleri
Nå er toppfarten inne
Det ble nok en vanskelig helg for Dennis Hauger i Formel 3. Men han beviste at det er lite å utsette på tempoet.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2020).

Twitter RSS
bsgif

Nok en gang ødela en svak kvalifisering mulighetene for gode løpsresultater.

– Strategien vi forsøkte i kvalifiseringen var ikke den beste. Etter flere dårlige kval forsøkte vi å gjøre ting annerledes denne helgen. Planen var å få satt flere raske runder, men det endte med at jeg bare fikk ett skikkelig forsøkte på nye dekk, sier Dennis til Red Bull Junior Team.

Han endte opp med startspor 24 i lørdagens løp og hadde dermed et meget vanskelig utgangspunkt. Men 17-åringen gjorde likevel et bra løp og viste at bilen nå fungerer som den skal igjen.

– Jeg tror jeg fikk det maksimale ut av løpet og avanserte seks plasser. Det er kvalifiseringen jeg må jobbe enda hardere med, fortsetter Dennis som endte løpet på 18. plass.

Søndagens løp bød på store utfordringer i starten, men igjen viste Dennis at han har tempoet inne.

– Jeg fikk en god start, tok et par plasseringer. I første kurve var jeg på yttersiden, vi var tre biler ved siden av hverandre, og i neste sving var det rett og slett ikke plass til meg så jeg endte på curbsen og hadde et sammenstøt med en konkurrent, sier Dennis.

– Det var ugreit, for jeg tror det kunne blitt et bra løp. Jeg kom meg rundt til depotet, og teamet fikset bilen så jeg kunne fortsette.

Dermed var Dennis sjanseløs, men ikke rådløs. Han knallet til med løpets raskete runde og fikk dermed bevist at han kan være rask når alt stemmer.

Nå er det to uker pause frem til neste runde som kjøres på Spa i Belgia.

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse
logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: