Dennis Hauger viste gode takter - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
img img img img img img
20 bilder i galleri
Dennis Hauger viste gode takter
I helgens Formel 3-løp på Spa fikk Dennis Hauger vist hvilken fighter han kan være. Dessverre uten å få med seg poeng.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2020).

Twitter RSS
bsgif

På fredagens frie trening var Dennis nest raskest, men da han noen timer senere kjørte kvalifisering gikk det ikke like bra.

– Jeg fikk bare én rask runde før det startet å regne. Jeg noterte 12. beste tid, men så viste det seg at jeg hadde utslag på «track limit»-sensoren slik at rundetiden ble strøket, sier Dennis til Red Bull Junior Team. Han ble dermed henvist til startspor 28.

Dennis er likevel fornøyd med tiden han satte, som bare var 2-3 tideler bak hans rutinerte teamkollega, Liam Lawson som er med i toppstriden i F3-serien.

I lørdagens løp gjorde nordmannen en fantastisk innsats og klatret flere plasser enn noen av konkurrentene. Han endte til slutt på 15. plass etter å ha foretatt masse spektakulære forbikjøringer.

– I søndagens løp startet jeg som nummer 15 og hadde planer om å avansere til topp 10 siden jeg hadde vesentlig høyere tempo enn en del konkurrenter i lørdagens løp – spesielt mot slutten av løpet, forklarer Dennis.

– Men i dag hadde vi langt fra det samme grepet. Vi slet mye og jeg kunne ikke pushe like hardt som i går. Jeg avanserte noen plasser i starten, men etter hvert innså jeg at dekkene ikke fungerte som jeg ville, sier Dennis som endte på 18. plass i løpet.

Allerede neste helg er det nye løp for Dennis Haugen – da kjøres det på italienske Monza.

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse
logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: