Mercedes Concept Ocean Drive
Mercedes Concept Ocean Drive
Mercedes Concept Ocean Drive
Mercedes Concept Ocean Drive

Åpen S-flirt

Concept Ocean Drive er en designflirt fra Mercedes. Den skal skinne for den tyske stjernemakeren på Detroit-utstillingen.

Publisert Sist oppdatert

Ren demo

Mercedes-designerne har fått utfolde seg fritt og sluppet å tenke praktisk. Bilen skal kun vises frem, produksjon er utelukket. Å skape en virkelig elegant og komfortabel cabriolet var oppdraget de fikk. En ekte juvel med røtter i gamle mesterstykker.

Firedørs cabrioleter er nærmest en utdødd rase i vår tid. Denne er en åpen invitasjon til toppløs cruising langs verdens vakreste sjøpromenader. Den gir designerne mulighet til å teste ut nye ideer samtidig som de henter publikums reaksjon.

Mektig

Bortsett fra de fire dørene har Ocean Drive en majestetisk Mercedes-grill, LED hoved- og baklys, totonet lakk og vakre linjer. B-stolper og vindusrammer er ikke-eksisterende som det passer seg for en cabriolet.

De fineste materialer er brukt over alt, det mykeste lær, 3D-effekt materialer og store paneler i eksklusivt lønnetre. Konseptbilen er basert på en Mercedes-Benz S 600 med 12-sylindret motor og lang akselavstand.

Kalesjen har en ny mekanisme som raskt løfter taket av og på. Alle fire seter er utstyrt med Airscarf – en Mercedes-spesialitet som forlenger cab-sesongen ved å blåse varm luft på nakke og skuldre. For øvrig er Concept Ocean Drive spekket med avanserte hjelpemidler – slike du er vant med å finne i biler fra Stuttgart.

Powered by Labrador CMS