Outlander oppdateres

Mitsubishi skal vise en oppdatert Outlander på Genève-utstillingen. Den er på plass i løpet av høsten.

Publisert Sist oppdatert

Mitsubishi har nettopp lansert sin nye Eclipse Cross, men den skal mye til at den danker ut Outlander som merkets bestselger.

Den ladbare Outlander PHEV har en solid posisjon i Norge. De siste årene Outlander stått for over 80 prosent av det totale Mitsubishi-salget her. I tillegg er det bruktimportert tusenvis av biler til importørens store hodepine.

Nå står modellen foran en oppdatering, hvorav det minst interessante er de kosmetiske endringene. Da er det mer interessant at de får bi-LED belysning.

Men aller mest interessant er det som skjer med drivlinjen – dagens 2,0-liters bensinmotor erstattes med en mer effektiv 2,4-liter med høyere ytelser. Dessuten blir elmotoren som driver bakhjulene kraftigere, uten at vi får vite detaljene.

Et batteri med 15 prosent økt kapasitet indikerer lengre rekkevidde på eldrift – Outlander er allerede blant ladehybridene på markedet med best rekkevidde (54 km), så dette høres lovende ut.

Foreløpig er lite klart med hensyn til priser og øvrige detaljer.

– Vi regner med å komme i gang med forhandlinger i løpet av våren og at vi kan publisere priser over sommeren. Per i dag har vi ikke utstyrsvariantene klare, men vi regner fortsatt med at det er de best utstyrte variantene som blir valgt også fremover, sier administrerende direktør Rune Gjerstad, hos importøren.

Powered by Labrador CMS