Toyota Prius 2010
Kilde: Priuschat.com
Toyota Prius 2010
Kilde: Priuschat.com
Toyota Prius 2010
Illustrasjon: Carparazzi©
Toyota Prius 2010
Illustrasjon: Carparazzi©

Sensasjon: Prius blir penere

På et USA-basert Prius-Forum er det nå lagt ut noe som ser ut som offisielle bilder av den nye Prius. I tillegg viser våre egne kilder hvordan tredje generasjon vil se ut.

Publisert Sist oppdatert

Flere drypp
Carparazzis dyktige spion-fotografer og data-tegnere har gitt oss noen gode ideer om hvordan den neste Prius vil komme til å se ut. Og nå er det også kommet nye bilder som nesten ser ut som de har sin opprinnelse hos Toyota. Vi kan trygt slå fast at Prius nå begynner å nærme seg stilig.

Det har vært ganske mye morsomt rundt Prius på nettet de siste ukene. Noen som kaller seg Toyota Prius Team har lagt ut snik-bilder av detaljer fra 2010-Priusen på GreenHybrid sidene en stund nå.

Men så dukker det opp fire gode fotografier, blant annet av interiøret, opp på Priuschat.com som nok ikke kommer fra denne gerilja-gruppen, og som heller ikke later til å ha noen Toyota-adresse som avsender.

Friskes opp
Samtidig har Carparzzi de første datamanipulerte bildene klare, og det hele betyr bare at her er det ikke bare utslipp under 100 g vi kan se frem til (på tross av at forbrenningsmotoren øker til 1,8 liter), men også en bil som ikke lenger ser pinlig underlig ut.

Lanseringstidene er uklare. Hva vi vet er at dagens Prius blir å få i en plugg-inn utgave, før det nye karosseriet er på plass.

Men samtidig sies det at denne tredje-generasjons Prius skal debutere på en amerikansk bilutstilling i 2009 – det er ikke dermed sagt at det blir Detroit i januar.

Vi har faktisk hørt Toyota-folk snakke om 2011-modell, men så ferdig som denne bilen ser ut kan vi nok regne 2010 som sikker.

Skal vi minne om at Prius debuterte i desember 1997 og at det vi kaller annen generasjon egentlig ikke er mer enn originalen pluss en stor bakluke fra våren 2003.

Powered by Labrador CMS