Volkswagen Touareg: Her er neste Touareg - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
img img img img img img
12 bilder i galleri
Her er neste Touareg
SPIONBILDER: Volkswagen klargjør tredje generasjon Touareg for lansering mot slutten av året.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2019).

Twitter RSS
bsgif

På bildene er det bare front og hekk som kamuflert, så vi kan se at bilens layout blir en evolusjon på dagens modell. Det er neppe store overraskelser som skjuler seg under kamuflasjen heller, utviklingen ligger primært i det som ikke er synlig.

En god pekepinn på designretningen kan være Volkswagen Atlas som foreløpig kun selges i USA. Til forskjell fra 7-seteren Atlas vil Touareg fortsatt bare har fem seter.

Trenger du sju seter kan du velge en Tiguan Allspace eller den tsjekkiske fetteren, Skoda Kodiaq

Interiøret er foreløpig en godt bevart hemmelighet, men her vil vi garantert finne detaljer som vi kjenner igjen fra andre nyere VW-modeller med moderne infotainment-løsninger og siste generasjon av Volkswagens virtuelle cockpit.

Bilen blir noe større enn dagens modell, men vil likevel bli lettere takket være en moderne MLB-plattform som i stor grad består av aluminium.

Plattformen deler Touareg med Audis nye Q7 og Bentley Bentayga, samt kommende Porsche Cayenne og Lamborghini Urus

Med hensyn til drivlinjer vil Volkswagen fortsatt tilby bensin- og dieselmotorer, men ladbare hybride drivlinjer blir også et alternativ i Touareg-familien fremover. En helelektrisk utgave er heller ikke usannsynlig i fremtiden.

Vi forventer at nye Touareg får sin offisielle debut på høstens bilutstilling i Frankfurt og er klar for salg tidlig 2018, omtrent samtidig som Porsche lanserer tredje generasjon Cayenne.

Sammenlignet med Cayenne har Touareg-salget vært beskjedent. De siste to årene er det til sammen registrert 87 nye VW mot 274 Porsche. Tar vi med bruktimporten på 25 Touareg og 199 Cayenne blir forskjellen enda mer dramatisk. Et tegn på hvor viktig status er for norske bilkjøpere.

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse

logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: