Klart for Numedalsrally - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
Klart for Numedalsrally
Lørdag er det klart for tredje og siste vinterrally i årets NM-serie. Numedalsrally er for mange vinterens høydepunkt, og i spissen for de rundt 120 deltagerne stiller fjorårsvinner og VM-fører Ole Christian Veiby i Skoda Fabia R5.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2019).

Twitter RSS
bsgif

Det er 28. gang dette populære fjelleventyret med base på Rødberg arrangeres av NMK Nore & Uvdal. Løpet betegnes ofte som Vinterens vakreste eventyr for rallyfolket.

Numedalsrally består av åtte fartsetapper på til sammen 104 km. Den legendariske Smådøla-etappen på i underkant av 27 km er som vanlig med, og kjøres både nordover og sørover.

Det skal kjøres om viktige NM-poeng når vi nå kommer halvveis i årets NM-sesong. Ole Christian Veiby (bildet) og hans kartleser Stig-Rune Skjærmoen kommer rett fra en flott tredjeplass i WRC2-klassen i Rally Sweden. De vant Numedalsrally i fjor og er igjen blant de store favorittene.

Frank Tore Laren og Torstein Eriksen stiller i NM-løp for første gang i år, NMK Modum & Sigdal-duoen er også blant favorittene med sin Ford Fiesta R5. NM-leder Anders Grøndal med Roger Eilertsen som kartleser er også blant favorittene i en tilsvarende bil.

Et artig innslag blir også VM-duoen Andreas Mikkelsen og Anders Jæger. De stiller denne gangen i omvendte roller. Anders som sjåfør og Andreas som kartleser i en Hyundai i20 R5.

Svenske Per-Gunnar Andersson utfordrer de norske favorittene i en Skoda Fabia WRC.

Det vil være rundt 120 biler til start, og de ruller over startrampa i Rødberg sentrum lørdag morgen. Løpets base og serviceplass er også på Rødberg.

Omvendte roller - det er ikke hver dag Andreas Mikkelsen leser noter for Anders Jæger:

pic
 
toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse
logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: