Ford : Ford lager nytt våpen for politiet - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
img img img img img img
25 bilder i galleri
Ford lager nytt våpen for politiet
SPIONBILDER: Vi fikk et vagt hint fra Ford om en ny politibil for et par måneder siden. Nå har vi flere detaljer.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2020).

Twitter RSS
bsgif

Denne meldingen har overhodet ingen relevans for Norge, men vi vet mange av dere deler vår interesse for amerikanske politibiler. Og hvis du ikke er interessert kan du jo bare la være å lese saken.

Pressemeldingen som fulgte med bildet øverst i saken var nokså intetsigende, men nylig ramlet det inn ferske spionbilder av en nærmest umaskert bil som kjører rundt i Dearborn, ved Fords hovedkvarter.

Selv om kamuflasjen er psykedelisk, er den så tynn at den overlater lite til fantasien. Og så har Ford i tillegg vært så hensynsfulle at de har skrevet med store bokstaver på bilen hvilken oppgave den er tiltenkt.

Ford kommuniserte i juni at salget av Ford Police Interceptor Utility var opp fem prosent fra i fjor etter fem år med jevn vekst, og at modellen nå utgjør hele 65 prosent av det store amerikanske politibil-markedet.

Der er det mange som slåss om beinet. Muligens er det profitabelt å selge politibiler, men jeg har min tvil når konkurransen er så stor. Sannsynligvis er det PR-effekten som veier tyngst her.

Les også: Ford med nytt sheriff-segment

Ford er uansett i ferd med å utvikle sin nye Interceptor Utility med hybrid drivlinje, og den skal bli vesentlig mer attraktiv enn den utgående modellen.

Ford argumenterer med raskere akselerasjon, høyere toppfart og hele 40 prosent bedre drivstofføkonomi enn den utgående modellen med V6.

Den nye Police Interceptor Utility har meget avansert kollisjonsbeskyttelse som skal fungere godt selv i høye hastigheter for å redusere et høyt antall dødsulykker blant politifolk.

Designmessig vil den nye politi-SUV-en skille seg lite ut fra forgjengeren. Fronten får et mer truende inntrykk så de som forfølges skal bli enda mer skremt når den dukker opp i bakspeilet.

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse

logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: